kotni brusilnik

Kakovostno orodje lahko vašo delavnico krasi več let. Enako velja tudi za kotni brusilnik. Vsestransko orodje omogoča rezanje, poliranje in brušenje raznovrstnih elementov. Glavna prednost je ergonomično oblikovano držalo, ki vas med delom ne ovira, temveč nudi dovolj opore, da rok ne obremenjuje. Gumijasta prevleka dobro posrka tudi vse tresljaje, ki jih kotni brusilnik med delom ustvarja. Napravo lahko preverite tukaj. Preciznost pri poliranju je opazna že po prvem potegu, videli boste, da se prav zato za tako kakovostno orodje splača investirati več denarja. Ker je oblika orodja ergonomsko oblikovana, med delom ne boste čutili nikakršnega odpora, ampak se boste brušenja z veseljem lotili.

kotni brusilnik 1.2

Kakšen mora biti odličen kotni brusilnik?

Odličen kotni brusilnik mora biti v prvi vrsti varen. Večina gradbenih orodij ima v ohišje implementirano posebno varnostno zaklopko, ki omogoča še varnejše rokovanje. Dobro je, da omogoča vsestransko uporabo na različnih materialih ter aplikacije (brušenje, poliranje, rezanje). Prednost imajo tiste različice, ki so lažje in ne zasedejo veliko prostora. Predvsem za mojstre, ki veliko delajo na terenu in imajo v svojem prevoznem/delovnem vozilu malo prostora za nepotrebno navlako. Pred nakupom natančno preučite lastnosti brusilnika, preverite tudi, ali ima naprava antivibracijsko nastavitev, ki uspešno absorbira tresljaje naprave. Zdaj boste delo opravljali z veseljem, brez da bi se bali za svojo varnost.

kotni brusilnik1.1

Vaš najboljši pomočnik, ki si ga lahko ogledate tukaj

Zaupajte nam, kotni brusilnik bo postal nepogrešljiv del vaše profesionalne opreme, na delovišče vam ne bo potrebno nositi kup opreme, saj boste lahko z omenjenim gradbenim elementov spolirali, obrusili in razrezali vse, kar boste želeli. Ste vedeli, da lahko uspešno nabrusite tudi svoje orodje? Vsak dan boste uživali v številnih prednostih naprave, pri tem pa bo odlično posrbljeno tudi za vašo varnost. Vse naprave so kompaktne in preizkušene v ustreznem testnem okolju, vsebujejo varnostno zaponko in vas na ta način 100 % varujejo pred udarci. Za lažjo menjavo obrabljenih kolutov materiala je na voljo FIXTEC.

 

kotni brusilniki1

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail