Vsak pravi mojster ima doma nešteto izvijačev, klešč, škarij in drugih vrst pripomočkov, ki jih redno uporablja pri svojem delu. Pogosto se zgodi, da mu je njihova količina prej v napoto kot v pomoč. Zato je potrebno vse te predmete shraniti na primernem mestu vendar tako, da bodo še vedno na dosegu roke. Zelo dobra rešitev je voziček za orodje. Tako boste vse pripomočke lahko pospravili v neko smiselno celoto. Ker je zelo gibljiv, ga lahko potem poljubno prestavljate po delavnici, tako da vam nikoli ni v napoto ampak zgolj prikladno pri roki. Dobra ideja, kajne?

Odlična naložba za začetnike

Če ste se komaj začeli ukvarjati s popravili in predelavami raznih predmetov ter zato vaša zbirka orodja še ni tako bogata, kot bi si želeli, je voziček za orodje lahko zelo dobra naložba za prihodnost, saj ni nujno da kupite praznega. Takšni produkti namreč po navadi prodajajo že napolnjeni. Tako enostavno z eno potezo nabavite kompleten pribor in za povrh še prostor za njegovo shranjevanje.

voziček za orodje metal mikulč

Kaj navadno vsebuje voziček za orodje?

Če se odločite za res kvaliteten voziček za orodje nekoliko višjega cenovnega razreda, boste v last dobili izjemno širok nabor pripomočkov za mala in velika opravila. Z njim si boste zasluženo pridobili naziv mojster. V prvi vrsti so tukaj izvijači, ki jih pri hiši ni nikoli dovolj, saj nikoli ne vemo katerega bomo potrebovali – od ploščatih in križnih pa do TBI ter inbus izvijačev za kotno vijačenje. Potem so tukaj še razni ključi – od vijačastih do obročastih in od ukrivljenih do povsem ravnih). Seveda ne gre pozabiti tudi na razne klešče in kladiva za različne materiale. Ko vse vrste pribora pomnožimo še z različnimi velikostmi, dobimo nepregledno množico, ki jo je potrebno smiselno urediti in tale shranjevalnik je definitivno najboljši način za to.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail