Visoko kakovostne keramične ploščice za teraso in balkone nudijo idealno izbiro za popestritev zunanjih površin, pri čemer jih lahko razporedite tako na tla kot na zunanje stene. Glede na to kakšen dizajn želite ustvariti, lahko izbirate med keramiko, ki je ratificirana, ali pa keramiko, ki je normalno obdelana. Površine lahko popestrite z dekorativnimi vzorci in dodatki mozaika.

keramotekaSpecializirano podjetje Keramoteka nudi zunanje ploščice za teraso višjega kakovostnega razreda, ki vam bodo služile še mnogo let. Izbirate lahko med različnimi evropskimi proizvajalci, izdelke pa si lahko ogledate tudi v njihovem prodajnem salonu, kjer vam bodo svetovali pri izbiri.

 

Ploščice za teraso v imitaciji lesa in kamna

Posebej priljubljene so moderne ploščice za teraso in druge zunanje površine, ki dajejo videz obdelanega lesa v različnih barvah, kakršna je na primer barva hrasta, oreha, smreke in akacije. Keramika v imitaciji lesa daje bolj rustikalen videz, ki pa ni primeren le za tradicionalno arhitekturo, temveč se odlično kombinira tudi z modernimi elementi.

ploščice za teraso in balkone

Za bolj povoščen in gladek videz je na voljo tudi talna in stenska keramika iz porcelana, ki je še posebej zanimiva v imitaciji naravnega kamnega, pri čemer je mogoče z manjšimi dimenzijami izdelkov ustvariti reliefno kamnito steno. Za zunanje površine pa je hkrati pomembno, da ima talna keramika iz porcelana proti zdrsne lastnosti in UV obstojnost.

 

Ploščice za teraso z dodanimi dekorativnimi elementi

Če želite ustvariti razgibanost na zunanjih površinah, lahko ploščice za teraso in balkone naročite v različnih dimenzijah, pri čemer kombinirate majhne, srednje in podolgovate formate. Ali pa na primer za talno keramiko izberete večje dimenzije, stensko keramiko pa v manjših dimenzijah, zato da ustvarite videz sodobnega mozaika.

ploščice za teraso

V specializiranem podjetju Keramoteka s salonom na Vrhniki lahko najdete tudi keramične ploščice za teraso, ki jih dopolnjujejo različni dekorativni elementi, s katerimi lahko tudi razmejite zunanje površine ali pa ustvarite središče na površini. Nekaterim serijam pripada mozaik in dekorativna keramika.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail