Sup akcija v internet vpisujejo mladi, ki jih je zasvojil ta nov in zelo aktualen šport. Sup je deska na kateri veslamo in plujemo na vodi. To pred nekaj leti postal zelo priljubljen način rekreacije, ki naj bi izviral iz Havajev. Torej se pri tem športu na deski pomikamo po vodi. Na deski stojimo in lovimo ravnotežje. Ko se na desko privadimo, se lahko brezskrbno rekreiramo na morski vodi ali na jezeru in tudi na reki.

Sup akcija je internetno geslo, ki ga vpišemo v internetni brskalnik, ker so cene sup desk zelo različne. SUP je okrajšava, ki v angleškem jeziku pomeni Stand up padling. Ko stojimo in veslamo, se lahko sproščamo ob občudovanju narave okrog sebe in uživamo pri drsenju po vodni gladini.

Sup akcija nas zanima ob koncu poletne sezone, ko se cene sup-ov znižajo. To je šport, ki ga lahko prakticiramo sami ali pa v skupini z našimi prijatelji. Primeren je tudi za starejše ljudi, ki radi preizkušajo nove načine rekreacije.

Sup deska za poletne vodne užitke

Sup deska je bistven del opreme za ta popularen in zelo aktualen vodni šport, ki je zasvojil mlade in tudi starejše ljudi. Ko pride poletje in postanejo aktualni vsi vodni športi ljudje zelo radi posežejo po različnih pripomočkih, ki omogočajo zabavo in rekreiranje. Sup je eden izmed takih rekvizitov. Omogoča nam mirno drsenje po vodni gladini in uživanje ter sproščanje tudi ko voda še ni primerna za plavanje.

Sup deska je različnih dimenzij in barv. Navadno ima napihljivo ploščo in nam omogoča, da jo po uporabi lahko spravimo v priloženo torbo. Narejena je iz dveh fiksnih ploskev ter ene posebne proti drsne ploskve, ki jo lahko odstranimo in nam zagotavlja stabilnost.

Sup deska se lahko kupi kar prek interneta, kar iz domačega naslanjača. Na različnih spletnih straneh najdemo lahko raznovrstno kakovostno ponudbo.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail