Linija izdelkov Elan Amphibio dokazuje, da nikakor ni vseeno, s kakšno smučarsko opremo se opremimo pred zimsko sezono. Čeprav se morda zdi, da so si praktično vse smuči za rekreativne smučarje med seboj zelo podobne, imajo določene razlike, ki se poznajo tudi pri občasni smuki. Seveda bodo pri izbiri smuči še posebej pozorni zahtevnejši rekreativci in profesionalci, a za prav vsakega kupca je dobro, da se vsaj malo pozanima o ponudbi na trgu, preden se odloči za nakup.

Kaj pravzaprav je tehnologija Elan Amphibio? Gre za inovacije znanega proizvajalca smučarske opreme Elan, ki navdušuje tudi pri smučeh za rekreativce. Tako je zelo verjetno, da se bo velik delež običajnih kupcev srečal s temi izdelki, torej je pametno poznati njihove značilnosti. Glavna značilnost izdelkov Elan Amphibio je povsem prilagojena zasnova za odlične rezultate pri smuki na različnih terenih. Smuči so posebej oblikovane, niso skladne oziroma simetrične, tako pa zagotavljajo optimalen oprijem na strmem pobočju.

Opazen rezultat je lažje in učinkovitejše vijuganje, tudi v zahtevnejših razmerah. S tem se izboljša tudi stabilnost smučarja, ne le na zahtevnih pobočjih, temveč na prav vsakem koraku. Vsekakor gre za veliko prednost za prav vsakega uporabnika, celo za tiste, ki nameravajo s smučanjem šele začeti.

Glavne prednosti smuči serije Elan Amphibio izhajajo iz inovativne zasnove, a tudi druge lastnosti teh izdelkov niso zanemarljive. Izpostaviti gre še vrhunske materiale, ki v premišljeni kombinaciji zagotavljajo trpežnost in vzdržljivost smuči, hkrati pa dopuščajo vso potrebno fleksibilnost in vodljivost.

Za piko na i so smuči Elan Amphibio razmeroma lahke, kar je spet izjemno pomembno – pri večdnevnem smučarskem oddihu, pa tudi pri krajših smukah je za prenašanje opreme zelo dobrodošlo, da je ta kolikor toliko lahka.

Za konec gre omeniti še izjemno pestro ponudbo izdelkov Elan Amphibio. Prav zato je ta linija tako priljubljena in pogosto priporočana – vsak smučar bo pod to oznako našel model zase. Ne le, da so smuči Elan Amphibio primerne tako za začetnike kot za izkušene smučarske mojstre, prilagojene so tudi različno zajetnim denarnicam!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail