Že leto in pol star otrok lahko dobi svoj prvi poganjalec za enoletnika, saj so namenjeni že tako majhnim otrokom. Majhni otroci kar kipijo od energije, ki jo je nekako treba porabiti, sicer bodo staršem stali lasje pokonci in ne bodo našli minutke miru. Za otrokovo samostojnost, pridobitev in izboljšanje ravnotežja ter učenja krmiljenja preproste igrače bo odlično poskrbel zabaven poganjalec za enoletnika, ki ga ponuja spletna trgovina Vlakec. Popolnoma varno otroško kolo brez pedal, s katerim se eno leto star otrok poganja po ustreznih površinah je večinoma v omenjeni spletni trgovini na voljo po znižanih cenah.

Poganjalec za enoletnika je za vse okuse

V spletni trgovini Vlakec se dobi poganjalec za enoletnika v različnih oblikah in barvah in so tudi različno okrašeni. V ponudbi spletne trgovine boste našli poganjalec za enoletnika v obliki kravice ali zajčka, pa tudi majhnega motorja. Na voljo so modeli, ki so primerni za punčke, fantke in tudi takšni, ki so primerni za oba spola. Še več, vsi poganjalci so na zalogi in hkrati je njihova cena še znižana. Ob vsakem izdelku je opis izdelka, ki vsebuje podatke o materialu, iz katerega je poganjalec za enoletnika izdelan, znamka, teža, velikost, največja obremenitev, pa tudi od katere starosti je primeren.

Poganjalec za enoletnika je dobra priprava

Ob izdelku je zapisano tudi, da je izdelek stabilen, zelo tih in da gume ne puščajo odtisov na tleh, kar je zelo pomembno, če se otrok s poganjalcem preganja po stanovanju ali hiši; starši bodo zelo veseli, da bodo med otrokovo zabavo tla in preproge ostali čisti. Otroški poganjalec za enoletnika ima ergonomsko oblikovane ročaje, zato se jih bo otrok varno in dobro oprijel. Poganjalec bo otroka zabaval, spodbujal motorične spretnosti in povečal njegovo samozavest ter ga pripravil na vožnjo s kolesom. Če potrebujete pomoč pri nakupu, je na voljo pomoč telefonska številka, dostava in plačilo pa so popolnoma varna in zanesljiva. Vaš otrok bo s ponujenimi izdelki srečen in varen.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail