Prenavljate ali ravno gradite svoj nov dom? Potem berite naprej, saj vam bo sledeče prej ali slej prišlo še kako prav. Na kratko vam namreč želim predstaviti podjetje, ki vam nudi storitve, katere bodo pripomogle k bolj kvalitetnemu in udobnemu domu ter bodo nenazadnje tako poskrbele, da bo vaš objekt kar najdlje časa v čim boljši ohranjenosti in bodo stroški sanacij tako za vas tudi manjši.

Katere storitve so tiste, po katerih je podjetje K-tes poznano?

Vsi, ki so se že seznanili s podjetjem K-tes, zagotovo poznajo njihove hidroizolacije in pa tudi talne premaze. Hidroizolacije in talni premazi sta namreč dve zadevi, ki sta še kako pomembni za vsak dom. Gre namreč za to, da vam hidroizolacije zaščitijo različne površine pred vdorom vode in vlage, kar pa je najbolj pomembno pri površinah, ki so najbolj izpostavljene različnim vremenskim vplivom oziroma situacijam, v katerih lahko pride do vdora vode in vlage.

Katere površine je torej še posebej smiselno zaščititi s hidroizolacijo?

  • Ravne strehe
  • Balkone
  • Terase
  • Kletne prostore
  • Temelje
  • Itd.

Kako pa je s talnimi premazi?

Talni premazi s strani podjetja K-tes pa bodo poskrbeli za zaščito tal v vaših prostorih, kar je prav tako pomembno iz različnih vidikov. Tla so namreč različno obremenjena, tako s strani teže, kot tudi s strani oblike predmetov, ki se premikajo po njih in tudi iz strani raznih kemikalij ter podobnega.

Obiščite spletno stran podjetja K-tes ter privoščite svojemu domu kar najboljše talne premaze in hidroizolacijo. Podjetje deluje na tudi na območju Hrvaške, za ponudbo pa obiščite spletno stran K-tes.com v hrvaškem jeziku.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail