top kladionicaZnano je, da so spletne stavnice predvsem naklonjene nogometnim tekmam, saj je le-teh izjemno veliko. Ampak, veliko pa je tudi stavnic, ki omogočijo vsem ljubiteljem in poznavalcem tenisa staviti tudi na igralce tega športa. Tako tudi stavnica Bet365 bonus priskrbi vsakemu, ki drži zmagovalni listek. Ta Bet365 bonus pa lahko znaša vse do 50 % povišane vrednosti na osnovni dobiček. Ker jasno stavnica Bet365 bonus tako radodarno izstavlja, je treba vedeti, da le-ta šteje samo za zmagovalni listek. Spletni portali, kot je tudi Top kladionica, pa pravi, da moramo vedeti, da je za Bet365 bonus treba vedeti tudi to, na katere turnirje lahko stavimo, če želimo dobiti takle dodaten dobitni bonus. O vsem tem pa bomo še malce več povedali v nadaljevanju tegale članka.

 

Veste, da Bet365 bonus izplača tudi za turnirske igre tenisa?

 No, kot smo že rekli, spletna stavnica Bet365 bonus dobitek izplača vsakemu, ki ima v lasti zmagovalni listek z vsaj enim parom zmagovalne ekipe ali pa izenačene ekipe. Namreč, vsak lahko na tenis igralce stavi tako, da stavi ali na zmagovalca tekme, na zmagovalca prvega niza ali pa na pravilni rezultat končane tekme. Seveda pa so bonus dobički tudi temu primerno nagrajeni. Namreč, bolj kot je tvegana stava, večji so dobički bonusov in bolj tvegane so na primer stave na prvi niz, sploh pa stave na točni izid tekme. Zdaj pa si poglejmo še, na katere turnirje lahko stavimo, no stavimo lahko na vse, ampak poglejmo si tiste, ki nam zagotavljajo tudi bonus dobičke.

Ti tenis turnirji pa so sledeči:

– Vsi grand slam

– Challenger Tour

– Davis, Fed in pa Hopman Cup

– Women’s Tennis Association (WTA) – Ženska teniška zveza

– ATP turnirji – Moška teniška zveza

No, zdaj, ko pa vemo, na točno katere turnirje je dobro staviti, če želimo dobiti poleg standardnih dobitkov še dodatne Bet365 bonus dobitke, pa bomo razkrili še najboljšo novico, ta pa je, da teh bonus dobičkov ni treba ponovno zastaviti, ampak je le-te mogoče takoj dvigniti na svoj račun.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail