Stave so izredno mikavne nam vsem. Poženejo nam kri po žilah in so vir ravno pravšnje količine adrenalina. Vas zanima kako se lahko prijavite na stavnico? Prijava je zelo preprosta. Stavnica potrebuje le vpis vaših podatkov ter verifikacijo v namen, da boste lahko dobičke iz svojih dobljenih stav prenašali na svoj račun.

stave

Večina stavnic že ponuja registracijo preko mobilnih naprav in verifikacijo s pomočjo sporočila, poslanega na vašo telefonsko številko, zaradi česar je prijava na stavnico še hitrejša. Zdaj lahko položite svoje stave. Stavnica je zelo varno okolje in zelo malo verjetno je, da bi vam kdo ukradel identiteto, saj so stave dobro zavarovane z več varnostnimi sistemi. Poglejte si bogato ponudbo stav v živo in položite svoje stave.

Najboljše stave in kako jih položiti

stave

V Sloveniji je na voljo več online stavnic, ki vsaka ponuja nekaj svojega, privlačnega, zato je izbira med njimi kar težka. Najbolje, da si pridobite čimveč podatkov o vsaki stavnici posebej in si preberete mnenja o njih. Le tako boste lahko izbrali, tisto, na kateri boste brez zadržkov polagali stave in bili deležni še raznih ugodnosti. Če vam je všeč igranje športnih stav, a imate nekaj vprašanj in niste prepričani o tem, na koga staviti, si preberite kar največ o ekipi ali posamezniku, na katerega želite položiti stave, prav tako pa o nasprotniku. Novičke o poškodbah, zdravstvenem stanju, celotni sezoni do tega trenutka, so namreč lahko zlata vredne.

Forumi nudijo veliko pomoč

Pred postavitvijo prve stave vsak potrebuje nekaj dodatne pomoči. Zato so poleg vseh zgoraj omenjenih pomoči, na voljo tudi razni forumi, s pomočjo katerih lahko bolj učinkovito postavite prve stave, pomagajo pa vam prav pri vsakem koraku in vprašanju glede stavnic. Prav tako pred vložitvijo stave lahko preberete stavne nasvete in novice o samih stavnicah, saj nekatere stavnice periodično ponujajo bonuse in promocije. Tako lahko za vaš denar dobite še več. To pa ni slabo, kajne?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail