V svojem domu si lahko ustvarite prikupen manjši kotiček, ki ga namenite le za sproščanje. Kotiček je lahko samostojni manjši prostor, lahko pa je del večjega prostora. Vanj postavite prikupno pohištvo manjše velikosti. Dobrodošli so na primer simpatično zasnovani barski stoli in barske ali klubske mizice.

Na trgu so vam na primer na voljo klubske mizice in drugo barsko pohištvo, ki deluje nekoliko starinsko. S tem boste kotiček spremenili v prijeten in domač prostor, kjer se bo prav vsak gost odlično počutil. Če niste pristaš starin, potem vam je na trgu na voljo tudi zelo moderno zasnovano pohištvo za takšne namene.

Dobrodošla izbira okrogle klubske mize

klubska mizicaPri izbiri barske ali klubske mizice boste morali misliti na kar nekaj pomembnejših dejavnikov. Nikakor vas ne sme premamiti samo lep in simpatičen izgled mizice. V mislih imejte tudi to, da se bodo okoli nje najverjetneje podili tudi malčki. Ravno zato je bolje poseči po okrogli klubski ali barski mizi, ki je torej brez ostrih robov.

Dobrodošlo je tudi to, da si izberete mizico, ki bo na primer nastavljiva po višini. Nekatere klubske mizice, med katerimi lahko izbirate na trgu, pa imajo tudi pritrjena koleščka. Če si boste izbrali takšno, jo boste lahko izjemno hitro prestavili z enega mesta na drugega. Sicer pa je izbira mizice za druženje najbolj odvisna od vaših potreb, želja in ne nazadnje tudi od finančnih možnosti.

V bližino klubske mizice in stolov postavite prikupno kredenco

Če je vaš kotiček za druženje večji, potem v bližino mizice in ljubkih stokov postavite še element, ki bo očaral vse vaše goste. Pri tem mislimo na kredenco oziroma vitrino. Vitrina je lahko v beli barvi, obdana s steklom. Vanjo na primer shranite kozarce in drugo opremo v kakšni posebno privlačni intenzivnejši barvi, na primer modri ali pa zeleni.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail