Mnogi vemo, da je šport še bolj zanimiv, če je rahlo začinjen s stavo. Raven adrenalina je tako še višja, navijanje še bolj pristno, koncentracija še globlja, napetost bi lahko rezal z nožem.

Ob prvi registraciji in vplačilu zneska do 100 EUR na 1xbet spletni stavnici, vam bodo podarili bonus v višini vložka. Če torej vplačate 50 EUR, boste dobili še 50 EUR bonusa. Za uporabo bonusa boste imela na voljo 30 dni. Na voljo je široka paleta načinov vplačil in izplačil, od e-denarnic do kreditnih kartic in nakazila preko banke.

Stavnica 1xbet vam ponuja še veliko več kot le športne stave. Na voljo je veliko načinov, na katere lahko poizkusite svojo srečo, kot so poker, bingo, TV igre, virtualni športi. V online živem casinoju je na voljo celo neverjeten bonus 150 brezplačnih vrtljajev ob prvih štirih vplačilih.

Zakaj staviti preko 1xbet?

Na trgu je kar nekaj stavnic, 1xbet pa je ena najboljših. Kvote so ene izmed boljših, z zelo malo napakami. Poleg tega stavnica nudi izjemno pokritost dogodkov ter prenose v živo. Prednost stavnice 1xbet je tudi v tem, da vam nudi možnost Cash out, če opazite, da se tekma ne odvija v vašo korist. To pa je velika prednost, saj pomeni, da ne tvegate skoraj nič.

Stavnica zajema ogromno različnih športov, tako da vsak lahko najde svojega najljubšega. Prav tako stavnica ponuja veliko inovacij in, kar je mogoče najbolj pomembno poudariti, zagotavlja hitra izplačila dobitkov. 1xbet je na voljo tudi kot mobilna aplikacija, tako da ste kadarkoli in kjerkoli na tekočem s športnimi dogodki.

Še več dobrih lastnosti 1xbet

Poleg tega, da stavnica nudi ogromno športnih stav in preko 100 načinov plačila, so izplačila zelo hitra. Prav zato je stavnica 1xbet osvojila svetovni trg je je sponzor nekaterih največjih imen v nogometu.
Poleg že omenjenih pozitivnih točk, se nenehno poudarja tudi kakovostna podpora v več jezikih. Na voljo je podpora preko telefona, elektronske pošte in podpora v živo. Pomagali vam bodo v vsem, od tega kako staviti, do vprašanj, ki jih postavljajo stari mački stav. Naj bo 1xbet vaša prva izbira med stavnicami.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail