trampolinAli ste tudi vi tisti, ki so jim trampolini izredno prirasli k srcu, bodisi zaradi telovadbe same ali pa zaradi zabave ali pa celo obojega? To lahko seveda razumemo, saj so trampolini namreč čudovit pripomoček tako za eno kot za drugo. Če pa damo še oboje skupaj, pa dobimo neizmerno čudovito kombinacijo. Res so imenitni. Kaj pa lahko storimo, ko se nam naši predragi trampolini uničijo? Je tudi vaša prožna ponjava ne več tako prožna ali pa uničena? Nič hudega, tudi te se da dan danes izredno hitro zamenjati. Ni potrebno da cel trampolin vržemo proč.

 

Popravljeni trampolini lahko zopet služijo kot novi!

Kot smo že omenili, vam lahko hitro trampolini prirasejo k srcu, a še vedno jih ljudje zaradi manjših poškodb vržejo proč. Če je na primer le prožna ponjava tista, katero je potrebno zamenjati, potem nikakor nima smisla metati proč nekaj, kar je tako izjemno koristno in zabavno. Le-te se namreč lahko ali kupi v  vsakih boljših športnih ali pa v fitnes trgovinah in po vrh vsega še po ugodnih cenah. Saj niste menda pričakovali, da so trampolini narejeni za celo vaše življenje? Seveda se tudi oni obrabijo, sploh če jih veliko uporabljamo in za to so narejeni, da jih veliko uporabljamo.

Vsekakor pa se jih da popraviti sploh, če je šlo le nekaj takega kot je odrivna blazina ali pa vzmeti na katere so pritrjeni. Poleg tega pa so tako kot trampolini sami, tudi njihovi rezervni deli na voljo da jih kupimo kar preko spleta in ne rabimo niti do trgovine, če nam je to odveč ali pa nimamo časa. Poudariti je torej potrebno, da ne mečite proč svojega zvestega prijatelja le zato, ker je malce poškodovan, saj ga lahko izredno hitro popravimo, on pa nam bo z vsem svojim sijajem ponovno vrnil čudovite vadbe in zabavne trenutke.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail