Nekako kolebate med tem, da bi bila sončna elektrarna na strehi vaše hiše in se nikakor ne znate odločiti za ali pa proti, ker po eni strani poznate vse prihranke v elektriki, po drugi strani pa veste, da sončna elektrarna stane kar nekaj? Potem morate v prvi fazi najti pravega ponudnika, ki vam bo znal natančno predstaviti vse prednosti, ki jih ima sončna elektrarna Moja elektrarna podjetje pa se tu zdi morda še najboljši svetovalec. Zakaj neki? Enostavno zato, ker imajo v tem podjetju narejene številne izračune, prav tako veliko izkušenj in zadovoljnih strank, ker so jim znali predstaviti čisto vse prednosti, ki jih ima sončna elektrarna Moja elektrarna pa hkrati gre s strankami še korak naprej, in sicer polnjenje električnih vozil. Ste pomislili tudi na to?

Četudi se sončna elektrarna zdi morebiti draga izbira, pa si poglejmo, zakaj se investicija vanjo splača

Torej, če nadaljujemo kar pri električnem avtomobilu, če bo vaša sončna elektrarna ustvarila dovolj presežkov, si predstavljate, da se končno enkrat v življenju tudi rešite stroška, ki vam ga predstavlja gorivo za vašega jeklenega konjička. Definitivno lahko rečemo, da bo šel razvoj naprej ravno v to smer in če bo vaša sončna elektrarna proizvedla dovolj energije, boste lahko svoj avto napolnili popolnoma brezplačno, ne pa tako kot sedaj, ko večina ljudi porabi tam od 60 € pa vse do 150 € ali pa celo še več samo za pot v službo, pri čemer plačilo poti postaja vedno bolj redko. Če dodamo še kakšen nedeljski izlet, smo kaj hitro še na nekaj deset evrov višjem mesečnem strošku.

Potem pa je tu seveda še prihranek, ki ga omogoča sončna elektrarna v smislu prihranka v elektriki za dom, pa potem tudi lahko celo za ogrevanje vode in ogrevanje stanovanja, v kolikor boste šli na sistem ogrevanja z elektriko. Če to torej niso dovolj veliki prihranki že na mesečni bazi, kaj šele na letni ravno, potem pa …

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail