peskovnikiSo vam in vašemu otroku peskovniki odlična ideja za zunanje igralo, pa se nikakor ne znate odločiti za pravega? Da se vam bo krog zbiranja vsaj malo skrčil, vam vsekakor svetujem, da pogledate le na to, kakšni peskovniki s pokrovom vse obstajajo. Če peskovnik pokrova nima, potem je najbolje, da ga tudi gledate ne. Sicer je res, da se posebej prodajajo tudi posebna pokrivala, vendar pa so le – ta narejena iz tkanine, ki pa se prav hitro lahko poškoduje. Že če pada kakšna toča, se vam bodo lahko naredile luknje, ali pa bo na obisku kakšna žival, ki bo tudi pustila nepopravljive sledi, da o življenjski dobi in učinkovitosti zaščite sploh ne govorimo.

Peskovniki s pokrovom, ki je fiksen in narejen po meri in nudi pravo zaščito, so najboljša izbira

Takšni peskovniki pa se večinoma dobijo le pri mizarjih, ki se ukvarjajo z izdelavo otroških igral, narejeni pa so tako, da imajo zarezana vodila, da se pokrov lahko povsem enostavno samo podrsa in so peskovniki pokriti. Glede na to, da je pokrov narejen iz polnega lesa, je jasno, da je zaščita najboljša in se ne more poškodovati prav hitro, hkrati pa je zaščita tudi pred vetrom, dežjem, snegom in podobno, kar vpliva na to, da je mivka ves čas kolikor toliko suha in se lahko otrok igra v peskovniku tudi po krajšem deževju.

Pri kom pa se lahko naročijo takšni peskovniki? Se sprašujete sedaj to, ker v trgovinah jih ne najdete? Povsem enostavno, poglejte ponudbo podjetja Svet igral, ki se je specializiral prav zato področje in izdeluje otroška igrala, med katerimi so tudi peskovniki, tudi za vrtce, občine in druge proračunske porabnike, ki seveda zahtevajo številne certifikate o ustreznosti. Zato ste lahko prepričani, da bodo peskovniki, ki jih bo naredil s pokrovom Svet igral, najboljša odločitev in za vašega otroka tudi najbolj varna odločitev.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail