Z novo mobilno tehnologijo LTE oz. 4G so tudi mobilne aplikacije vedno bolj popularne, saj so prišle bolj do izraza, kot so le – te bile prej. Namreč, tako Si.mobil mobilne aplikacije kot tudi vse ostale, za normalno delovanje potrebujejo čim bolj zmogljivo mobilno omrežje, kar pa LTE zagotovo je.

Si.mobil mobilne aplikacije, kot so »Si.info, Si.apps, Vem, kaj jem!« in podobne so plod vrhunskih strokovnjakov, ki so za uporabnike pripravili točno tisto kar potrebujejo, in to je stalni nadzor nad porabo zakupljenih količin, pregled nad cenami storitev tujih ponudnikov mobilnih storitev, kontrolo nad vnosom ogljikovih hidratov, beljakovin in maščob, hitro dosegljive vse mobilne aplikacije, ki jih najpogosteje uporabljajo drugi uporabniki tega ponudnika mobilnih storitev in aplikacij. Mobilne aplikacije, kot je »Vem, kaj jem!«, so naravnost fantastične, saj le – ta poleg same kontrole vnesenih kalorij omogoča tudi vodenje dnevnika o zaužitem krvnem sladkorju ter telesni teži, hkrati pa tudi poročanje obojega osebnemu zdravniku.

Uporaba te mobilne aplikacije pa ne pomaga zgolj tistemu, ki jo uporablja, temveč tudi vsem ostalim ljudem, predvsem ljudem, ki so iz istega kraja oz. bližnje okolice. Namreč, mobilne aplikacije kot je ta, omogočajo skrajševanje čakalnih vrst pri zdravniku in v bolnišnicah, zaradi česar lahko še kdo drug hitreje pride na vrsto pri zdravniku. Prav mogoče je, da so že, zagotovo pa bodo v prihodnje, reševale tudi človeška življenja, saj v kolikor nekdo hitreje pride na vrsto za določeno operacijo, mu prav to morda lahko reši njegovo življenje.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail