Nujno potrebujete osebni avtomobil, da se odpeljete na izredno pomemben poslovni sestanek, vendar ne utegnete po avto? Ni problema, podjetje Agio vam nudi možnost, da se izposoja avtomobila opravi brezplačno. Izposoja avtomobila z brezplačno dostavo velja za do 20 km od njihove poslovalnice, vsekakor pa se je potrebno prehodno dogovoriti, kateri avto boste najeli in koliko časa bo izposoja avtomobila z brezplačno dostavo trajala.

V kolikor se odločite, da boste najeli avto za dlje časa oz. če bo izposoja avtomobila trajala več kot mesec dni, se lahko z njimi dogovorite tudi za najem pod posebnimi pogoji. To pomeni, da vam lahko ponudijo, da izposoja avtomobila vsebuje tudi dostavo na bolj oddaljen kraj kot zgolj 20 km od njihove poslovalnice in seveda, da je vse skupaj ceneje, kot če najamete avto zgolj za en dan oz. le nekaj dni. Prav tako omogočajo stalnim strankam praviloma vsa podjetja posebne dogovore. Izposoja avtomobila po posebnem dogovoru pa je odvisna od vsakega primera posebej.

Je že res, da imajo predpripravljene določene pakete ugodnosti, vendar kljub temu ni težav, da se za vas pripravi prav poseben paket ugodnosti. Odvisno je torej predvsem od tega koliko časa bo izposoja avtomobila trajala, dlje kot traja, bolj ugodno bo, kar je seveda logično in razumljivo. Bistvo je, da imate ob najemu vozila čim manj težav in da s tem ne izgubljate časa ter se tako lahko povsem posvetite zgolj svojim obveznostim ali užitkom, odvisno za kakšen namen bi se najem avtomobila opravil.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail