Glede na to, da je danes na trgu kar nekaj ponudnikov, pri katerih se lahko dobijo različni naročniški paketi, se je vsekakor najprej treba odločiti za posameznega operaterja. Ko to naredite, pa sledi še izbira najbolj primernega naročniškega paketa. Simobil ima v svoji ponudbi v osnovi 5 naročniških paketov, ki pa se potem še razdelijo na nekaj dodatnih.

Tako so pravzaprav le na prvi pogled naročniški paketi, med katerimi bo enostavno izbrati, vendar pa se zavedajte, da je znotraj teh petih še nekako toliko možnosti, hkrati pa je šel Simobil še korak naprej in omogoča, da si stranka sama celo sestavi paket na primer za iPhone 6 znotraj nekih okvirjev. Tako si lahko sicer izberete ponujenega, vendar pa ga sestavite sami. Težko je namreč kateremu koli operaterju zadovoljiti želje čisto vsakega človeka. Enemu bi bili boljši takšni naročniški paketi, spet drugemu pa drugi.

Nekateri ljudje pa si paket ne izberejo samo na podlagi tega, kaj jim najbolj ustreza, ampak kateri naročniški paketi so možni za nakup določenega telefona. Če so morda nekateri naročniški paketi malo dražji, pa se zato vrednost telefona toliko zniža, da je vseeno bolje mesečni obrok za naročnino plačevati malo višji, potem se vsekakor to tudi izplača. Za vsak telefon pač jasno ne obstajajo naročniški paketi, še posebej ne moremo pričakovati, da bo za kak zelo dober telefon obstajal najcenejši možni paket, saj se v tem primeru prav nobenemu ponudniku to ne bi izplačalo, ali pa bi bila vrednost telefona kar naenkrat tako visoka, da bi večino ljudi ponudba popolnoma odvrnila.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail