Danes je povsem razumljivo in, lahko bi rekli tudi logično, da za enak izdelek obstaja več proizvajalcev. Vsak od njih vstopa z določenimi prednostmi in slabostmi, največkrat pa je največja slabost, če za toplotne črpalke vstopi na trg podjetje z namenom, da pridobi čim več kupcev zaradi nižje cene, seveda na račun nižje kvalitete.

Ni samo toplotna črpalka zemlja voda tista, seveda, so tudi drugi izdelki, vendar pa ima toplotna črpalka zemlja voda visoko ceno, tudi če se jo kupi pri poceni trgovcu, kupi pa se toplotna črpalka zemlja voda praviloma za vsaj 15 do 20 let ali še več. Zato vam vsekakor najbolj toplo priporočam, da se kupi Daikin toplotna črpalka zemlja voda, ki sicer ni med najcenejšimi, je pa ena od najbolj kakovostnih, kar je dejansko najbolj pomembno. Zagotovo se popolnoma strinjate z menoj, da je prihranek na primer v višini na primer 5000 € majhen, če pa se vam bo toplotna črpalka zemlja voda pokvarila že po na primer 10 letih ali pa vsem le – ta ne bo delovala tako dobro, kot bi lahko.

Kvalitetna Daikin toplotna črpalka zemlja voda se dobi pri podjetju Štrus, v katerem lahko vsekakor računate tudi na izjemno koristne nasvete, pomoč pri pridobivanju in izpolnjevanju obrazcev za pridobitev subvencije oz. nepovratnih sredstev, vsekakor pa se lahko z njimi dogovorite tudi za samo izvedbo namestitve toplotne črpalke, torej pri nji lahko računate na pomoč od samega začetka pa vse do konca, kar je danes bolj redkost kot pravilo.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail