V avto centru Špan izvajamo pooblaščeni servis za vozila znamk Mercedes, Škoda, Seat in Volkswagen osebna ter gospodarska vozila. Naše storitve servisa vozil so vedno zanesljive in temeljijo na tehnični dovršenosti naših naprav ter strokovni usposobljenosti našega kadra. Razumemo zahteve modernega kupca avtomobila, ki sta mu varnost in zanesljivost prioriteti. Ravno zato je tudi v našem centru servis vozil hiter in skladen z modernimi standardi in zahtevami naših partnerjev. Servis vozil izvajamo v velikem in prostornem centru mobilnosti, ki ga dopolnjuje več drugih storitev, kot je center pnevmatik ter avtoličarstvo in zaokrožujeta kolesarski in moto center. Izjemno vam priporočamo, da ob nakupu novega avta sledite priporočenim smernicam za servis vozil in se držite razporeda obiska pooblaščenega servisa. Kot uradni pooblaščeni servis vozil navedenih znamk vam zagotavljamo, da boste vaše vozilo ohranili v najboljšem možnem stanju kar najdlje. Ne glede na to, za kakšen namen svoj avto prvenstveno uporabljate, bodo zahteve terena in vremenske razmere preizkušnja tudi za najbolj robustna vozila. V našem servisu vozil vam zagotavljamo, da vaš avtomobil zaradi pogostih ali vratolomnih ne bo izgubil svojih lastnosti, saj natančno spremljamo pomembne tekočine in izvajamo vse potrebne meritve in preizkuse, da vsi deli delujejo pravilno.

 

Če ste v časovni stiski ali pred tehničnim pregledom, je za vas hitri servis

Poleg rednih servisov vozila vam nudimo tudi hitri servis, kjer je pregled manj obsežen, a zato nič manj temeljit. Priporočamo ga zlasti kot pripravo na tehnični pregled, da ugotovite, ali je treba pred njim še kaj zamenjati Hitri servis pri nas lahko združite s samim pregledom, za izvajanje katerega smo prav tako pooblaščeni. Zagotovite svojemu jeklenemu konjičku kar najdaljšo življenjsko dobo in visoko dodano vrednost. Ker ste zanj gotovo odšteli zajetno vsoto denarja, vam omogočimo kar največje povračilo vašega vložka. S sistemom rutinskega vzdrževanja avtomobila in hitrih servisov se podaljšuje njegova življenjska doba, kar je zagotovilo, da boste za svojo začetno naložbo dobili kar največjo možno povrnjeno vrednost pri nadaljnji prodaji.

 

Med servisom avta pregledamo tudi optiko

Ker imamo v centru Špan tudi center pnevmatik, vam med servisom avta z veseljem preverimo optiko. Optične nastavitve spadajo v ustrezno redno vzdrževanje avtomobilov in naše aparature so izjemno natančne. Poleg vseh rezervnih delov pri nas dobite tudi nove pnevmatike, ki vam jih ob menjavi letnih časov shranimo v našem sodobnem, avtomatsko vodenem skladišču. Tudi vzdrževanje pnevmatik, vključno s primernim tlakom v njih, je del rednega vzdrževanja. Avtomobili, ki so tako servisirani, delujejo z največjo učinkovitostjo in prihranijo vaš denar pri gorivu. Če svoje vozilo redno vozite na preglede, kjer vam preizkusijo tudi dovod goriva in stanje filtrov, boste to občutili tudi kot prihranek pri porabi goriva, kar se vam bo poznalo v denarnici. Tako se obisk serviserja splača ne le zaradi varnosti, ampak tudi dolgoročnih prihrankov.

 

Izvajamo garancijski servis vozil za nova vozila in vozila, kupljena pri nas

Izvajamo garancijski servis vozil, s katerim vam jamčimo, da je vozilo v dobrem stanju. Tudi pri novih vozilih se rednemu vzdrževanju ne moremo izogniti, zato vam priporočamo, da svoj avtomobil resnično od prvega dne vozite na vzdrževanje, kakor je predpisano. Redno vzdrževanje vas bo stalo nekaj dodatnih evrov, vendar je to le del vrednosti, ki jo dodate avtomobilu. Če skrbite za svoje vozilo in vodite servisno knjigo, boste vozilo pozneje tudi laže prodali. Tudi v našem avto centru ponujamo odkup in prodajo rabljenih vozil, izvajamo pa tudi njihove cenitve. Naši strokovnjaki so resnično usposobljeni in vam bodo znali svetovati tudi glede nadaljnje prodaje vašega vozila. Največja prednost rednega vzdrževanja avtomobila pa je večja varnost za vas in vašo družino. Vsako leto se na stotine nesreč zgodi zaradi težav, ki bi jih vzdrževanje lahko preprečilo. Ne čakajte, da boste kje na poti ugotovili, da so vaše zavore slabe ali da so pnevmatike obrabljene. Redno vzdržujte vaš avto, saj boste le tako lahko prepričani, da ste storili vse, da zagotovite varna potovanja.

 

Špan je znan kot najbolj zanesljiv avto servis osebnih vozil pri nas

Naši prostori v Brezovici pri Ljubljani polega avto servisa osebnih vozil zajemajo tudi servis gospodarskih vozil, storitve avtoličarstva ter centra za kolesarje in motoriste. Naša tradicija sega že 25 let nazaj in postopoma smo svojim dejavnostim dodajali nove. Zdaj smo eni najbolj prepoznavnih akterjev na slovenskem trgu. Vašemu vozilu se vedno stoodstotno posvetimo in zagotovimo njegovo skladnost z vsemi zahtevanimi standardi. Tudi javnost nas prepoznava kot enega najbolj vidnih strokovnjakov za vzdrževanje vozil, kar dokazujejo naši številni nastopi v medijih in svetovalnih prispevkih. Našo kakovost potrjujeta pridobljena certifikata: certifikat kakovosti št. V-001 Obrtne zbornice Slovenije, za kakovostno vulkanizersko delavnico ter certifikat ISO kakovosti 9001:2008. Postanite tudi vi naša zadovoljna stranka! Odprti smo vsak dan, razen ob četrtkih in nedeljah, v sklopu našega centra pa je tudi prijetna kavarna, kjer se lahko okrepčate. Oglasite se nam po telefonu, elektronski pošti ali osebno in zagotovili vam bomo najboljšo možno storitev za vaš avto.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail