spletno gostovanjeIzbrati ponudnika za spletno gostovanje, se vam zdi to ena od najbolj enostavnih stvari ali pa celo to stvar prepuščate tistemu, ki vam izdeluje spletno stran, vi pa s ponudnikom gostovanja sploh nimate stika? Zapomnite si, da je največja napaka, če s ponudnikom nimate direktnega stika, saj ga ne boste imeli na voljo v primeru kakšne nujne stvari, ampak boste morali najprej kontaktirati izdelovalca strani. Enako pa ni dobro, da izbiro kar prepustite, saj so razlike v ceni in kakovosti med ponudniki velike. Si Shell je podjetje, ki je vedno bolj znano in prepoznano ravno po svojih spremljajočih storitvah, ugodni ceni in izjemni kakovosti. Zato bomo v nadaljevanju pogledali, kaj vse nudijo zraven ko naročite spletno gostovanje.

Spremljajoče storitve pri Si Shell

To podjetje ne slovi po najvišjih cenah, imajo nekako srednje visoko ceno, ob tem pa je treba dodati, da imajo ob sklenitvi gostovanja za 3 leta v naprej možnost kar 30 odstotnega prihranka, kar vam lahko prinese pri določenih paketih vrednost za 1 leto za spletno gostovanje, kar pa je že občuten popust. Zelo pomembno pa je tudi to, da ta ponudnik celotno kopijo spletne strani hkrati kar 15 dni, kar prav pride še posebej takrat, ko se vam zaradi vaših popravkov celotna spletna stran poruši, ne znate pa je nikakor popraviti na stanje, kot je bilo nekdaj. Varnostno kopijo lahko vzpostavite v nadzorni plošči kar sami in takoj imate delujočo stran. Uredijo vam tudi prenos za spletno gostovanje na njihove strežnike od drugih ponudnikov, prenos pa opravijo skoraj da neopazno za vas. Na koncu pa dodajmo tudi to, da je spletno gostovanje pri njih aktivirano takoj, ko oddate naročilo, tako da lahko vse naredite v zadnjem hipu pri zelo strokovni ekipi strokovnjakov, ki bo pazila na vse strežnike.

Imate tudi anti spam zaščito

V zadnjem času je to vedno bolj pomembno, zato ne pozabite na to, ko boste iskali pravega ponudnika za vas, saj se vdori v spletno gostovanje in e-pošto … dogajajo praktično vsak dan.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail