Veliko podjetij v težkih časih, kakršni so tudi danes, razmišlja, kako si stroške poslovanja čim bolj znižati, kar pa na poslovanje ne bo imelo nobenega vpliva. Pri tem se upošteva tudi multifunkcijska naprava, za katero vemo, da je nujno potrebna, ampak vseeno ne ravno brezplačna. Stroške poslovanja pa lahko najem multifunkcijske naprave tudi izredno zniža, saj ob nakupu ni treba odšteti večje vsote denarja, temveč se ta strošek razporedi na vsak mesec na nekaj evrov.

Sicer najem multifunkcijske naprave ne pomeni, da se jo odplačuje po obrokih, ima pa taka storitev prednost v tem, da v kolikor se kaj pokvari, najemodajalec pride in napako odpravi na lastne stroške. Zelo dobre pogoje in ugodno ponudbo za to storitev nudi Anderwald, ki je tudi zelo znano na tem področju. Prav tako multifunkcijska naprava na tak način ne povzroča dodatnih stroškov z menjavo in namestitvijo tonerja, saj je to del stroška, ki se plačuje z najemom.

Torej se na tak način prepreči vse večje stroške, ki bi nam jih lahko multifunkcijska naprava na enkrat povzročila in ravno to je tisto, zaradi česar se danes toliko podjetij odloča, da se multifunkcijska naprava raje vzame v najem kot pa da se jo kupi. Seveda obstajajo tako nasprotniki kot tudi popolni podporniki takega sistema, saj če se multifunkcijska naprava ne kupi, temveč se zanjo plačuje le najemnina, multifunkcijska naprava seveda nikoli ne bo v lasti nikogar drugega kot le podjetja, ki to storitev nudi, vendar pa le – ta hkrati omogoči, da strošek na enkrat ni visok, temveč se razporedi, samo podjetje pa denar za napravo prejme šele kasneje z obroki.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail