Ste se končno opogumili in se odločili za to, da boste en teden svojega dopusta porabili za smučanje Francija pa vas bo gostila v vsej svoji veličastnosti, ker ste si to želeli od majhnega, vaši starši pa vam teh sanj nikakor niso mogli uresničiti? Dejstvo je, da so bile cene včasih bistveno višje, je pa hkrati tudi dejstvo, da se naši starši niso ravno znašli in niso vedeli, kam se obrniti, da bi bil lahko dopust cenejši.

Vsekakor so za smučanje v Franciji apartmaji najboljša možnost, saj boste tako prišli ceneje skozi, seveda pa če si želite, da vam ne bi bilo treba kuhati ali da ne bi jedli nekje zunaj, pa je hotel boljša rešitev. Vsekakor pa se držite izkušenj in priporočila, da so za smučanje v Franciji apartmaji sicer cenejša rešitev, vendar pa so lahko nekateri res zelo majhni in če potrebujete na primer apartma za dve osebi, raje rezervirajte apartma za tri osebe, torej za eno osebo več, kot bo dejansko bivala v apartmaju. To so izkušnje ljudi, ki so se odločili za smučanje Francija pa jih je gostila in taka priporočila dajejo tudi agencije, ki ponujajo aranžmaje za smučanje Francija pa je v njihovi ponudbi. Ampak seveda, če se odločite za smučanje Francija pa je vaša želena lokacija, to glede majhnosti apartmajev velja dejansko le za apartmaje, za hotele pa ne.

Zdaj, ali je bolje za smučanje Francija rezervirati hotel ali apartma, je jasno popolnoma odvisno od želja in prioritet, če pa gledate le na stroške, pa se apartma splača rezervirati v primeru, da se zanj odloči več oseb, medtem ko je hotel boljša odločitev v primeru dopusta le ene mogoče dveh oseb.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail