Danes, v času interneta, ko so informacije veliko lažje in bolje dosegljive, je marsikdaj veliko stvari veliko lažje najti. Hkrati se tudi slabe izkušnje veliko hitreje širijo in ko eno podjetje naredi res zelo veliko stvari narobe in slabo, potem se to kaj hitro tudi razve. Pri turističnih agencijah, kjer je veliko primerov, ko se pojavijo samo zato, da zaslužijo, potem pa takšna turistična agencija popolnoma izgine, je to zelo dobro, saj lahko uporabnik na hitro preveri, kakšna je kaj izkušnja s turistično agencijo.

Če je veliko ljudi, ki so imeli slabe izkušnje, potem se bo to prej ali slej razvedelo, saj ponudba, ki jo turistična agencija ponuja, mora biti tako organizirana, da je vse organizirano, da teče popolnoma gladko. Človek niti ne sme opaziti, da je kaj organizirano, tako gladko mora potekati. Ker pa se takšna izkušnja s turistično agencijo zgodi le redko kdaj, pa morate vseeno razlikovati malo različne objave na spletnih forumih. Še najbolj pomembno je, da razlikujete med objavami, ki so zlonamerne in objavami, ko je nekdo izpostavil zgolj kakšno slabost.

Seveda pa je treba upoštevati tudi to. V kolikor turistična agencija ponuja kakšno res ugodno varianto, iz katere je jasno napisano, da ne gre pričakovati luksuza, pa ga človek vseeno pričakuje, potem turistična agencija tu ni nič kriva, pa čeprav se posamezniku zdi, da je njegova izkušnja slaba. Vsekakor je torej treba pri izkušnjah upoštevati, za kakšno vrsto namestitve je šlo ter ali je turistična agencija res kaj kriva ali pač ne.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail