Se bliža veliki praznik vašega partnerja, staršev, sorojencev ali prijateljev, vi pa še nimate pravega darila za rojstni dan? Vsi poznamo to situacijo in smo se vsaj enkrat, če ne že večkrat, znašli v njej. Še dobro, da za takšne situacije obstaja portal MojeDarilo https://www.mojedarilo.com/oc/4/Darila-za-rojstni-dan, ki na enem mestu združuje številne ponudnike storitev iz področja wellnessa, kulinarike, turizma in adrenalinskih doživetij. Če želite pokloniti nepozabna darila za rojstni dan, jih boste pri njih zagotovo našli. V nadaljevanju smo zbrali le nekaj najbolj priljubljenih doživetij, ki jih lahko izkoristite za navdih ali morda celo izpolnite s pomočjo omenjenega spletnega portala.

adrenalinska izkušnja

Poklonite edinstveno doživetje

Vaši dragi si ničesar ne bodo zapomnili bolj, kot drznega dneva z zabavnimi in edinstvenimi izkušnjami. Med najbolj unikatna in dih jemajoče poklone bil lahko uvrstili panoramski polet nad Triglavom, Trstom ali Benetkami, letenje v vetrovniku, polet z balonom, vožnja s Ferrarijem ali predstavitveno potapljanje. Tiste malce bolj zabavne in ki se znajo pošaliti na svoj račun boste navdušili s spustom v ZORB-ballu, paintballom, iskanjem izhoda iz sobe pobega, hojo po žerjavici ali sekirometom. Adrenalinske navdušence pa najrazličnejši spusti z zip-line, polet z jadralnim padalom, skok s padalom, rafting ali akrobatska vožnja z Bondovim letalom ne bo pustila hladnokrvne.

paintball

 

Ste morda raje za »varnejša« darila za rojstni dan?

Če so vaši dragi bolj za sprostitev kot za adrenalinska doživetja, opisana zgoraj, obstajajo tudi nekoliko bolj »varna« darila za rojstni dan. Takšnim osebam lahko brez dvoma poklonite razvajanje v priljubljenih slovenskih termah ali savnah, sprostitev ob najrazličnejših masažah ali v wellnessih ali morda raje kratek oddih v naravi, stran od stresnega vsakdanjika in mestnega vrveža. Za kulinarične navdušence so na voljo tudi različna gurmanska razvajanja. Na spletnem portalu MojeDarilo se zagotovo najde presenečenje za vsakogar, ne glede na spol, starost, željo po adrenalinu in okus.

sproščanje v welnessih

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail