Če imate postavljeno spletno stran, pa programiranja niste vešči, potem pazite, da imate enega programerja, ki cms vaše spletne strani dobro pozna. V nasprotnem primeru kar kličete po težavah. Nikar ne mislite, da ko je spletna stran postavljena, da je to to. Zavedajte se, da mora biti stran aktivna, se mora spreminjati, za kar boste v največji meri poskrbeli z novo vsebino, a zavedajte se, da če nihče ne pogleda v kodo, v stanje vašega cms-ja, da se vam bodo težave pojavile prej ali slej. Ravno zaradi tega podjetje Dominatus vsem svojim strankam ponuja vzdrževanje spletnih strani, ki vključuje različne pakete, ki so odvisni od tega, kako obsežna je vaša stran in na katerem cms-ju je narejena. Tako se lahko s ceno tudi najbolj približa sprejemljivi vrednosti.

Če nimate trgovine, je vzdrževanje spletnih strani poceni

Najcenejše je vzdrževanje spletnih strani, ki so samo storitvene narave. V takem primeru ni nakupnih funkcij, ni veliko podstrani in celotno delovanje je veliko bolj enostavno, zato vam bodo za vzdrževanje spletnih strani v Dominatusu vzeli le simbolnih 36 €, cena pa vključuje pol ure zahtevnih del ter eno uro manj zahtevnih del, kratek odzivni čas, varnostno kopijo strani enkrat na mesec, v kolikor pa so potrebni večji posegi na stran, pa dobite popust. Jasno pa je tako, da več kot želite, dražje je vzdrževanje spletnih strani na mesec, a še vedno se morate zavedati, da je cena za vse skupaj bistveno nižja kot bi bila, če mesečno vzdrževanje spletnih strani ne bi imeli.

Zagotovo je mesečno vzdrževanje spletnih strani bolj smiselno

Marsikdo seveda pomisli, da bo popravke plačal takrat, ko bodo potrebni. Ampak verjemite, če se odločite za to opcijo, boste za popravke zagotovo plačali več, kot bi plačali, če bi vsak mesec plačali nek pavšal, hkrati pa so tudi popravki lahko opravljeni prej, kar za vas dejansko pomeni same prednosti.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail