Najverjetneje drži trditev, da je s prihodom pametnega telefona ta presegel svoj izviren namen: pogovor, naj bo to ustno ali pisno. K temu koraku naprej ni pripomogla le boljša, naprednejša tehnologija, pač pa tudi razvoj in razmah interneta in omrežja. Ste že slišali zgodbo o jabolčni piti? Ta ne bi mogla obstajati, če prej ne bi odkrili elektrike, naredili moke, izumili pečice. Tako tudi najboljšega mobitela ne bi bilo mogoče izdelati, če prej ne bi obstajali slabši modeli. Odmevna novost na področju telefonije je iPhone X A1 ga zato ponuja na svojih prodajnih mestih in v spletni trgovini.

iPhone X odlično prikaže podrobnosti

Že to, da je iPhone X A1 izbrala za svoje kupce, pove vse, kar je treba vedeti. Je zelo zmogljiv, odlično oblikovan in predstavlja novosti. Ena od najboljših lastnosti iPhona X ena je zagotovo ta, da je popolnoma obdan s trdim steklom. Ohišje je izdelano iz kirurškega jekla, ki ne rjavi, je trpežno in ga je mogoče reciklirati. S telefonom iPhone X skorajda ne boste potrebovali tablice. Njegov zaslon namreč zaseda skoraj celo sprednjo stran. Gledanje filmov, posnetkov, slik bo zdaj udobno in prijetno. Slika pa bo odlična, saj so podrobnosti dobro vidne tudi na najtemnejših in najsvetlejših delih.

iPhone X iz vas naredi polprofesionalca

Na njem boste zdaj z veseljem brali svoje elektronske knjige. V torbici bo zasedala prostor le ena naprava, ki bo vaše okno v svet. Ne bo več potrebe po tabličnem računalniku. Hkrati vam na izlete ne bo treba jemati fotoaparatov. Novi iPhone X namreč premore dvojno kamero. V sebi združuje kar dva digitalna fotoaparata z izjemno ločljivostjo, in sicer 12 milijonov slikovnih točk. Na voljo sta funkciji optična stabilizacija slike in bliskavica. Zdaj se bodo tudi nevešči prelevili v polprofesionalne fotografe. Vaše pustolovščine in lepo trenutki bodo z napravico iPhone X ovekovečeni v najmanjših detajlih. Pri dobrih posnetkih pa bo pomagal tudi zmogljivejši procesor z neverjetno izboljšano grafiko.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail