Tega morda niste vedeli, vendar je krovstvo izjemno pomembno, ne samo ko govorimo o zaščiti bivalnih površin pred padavinami, temveč tudi ko govorimo o varčevanju pri ogrevanju. Skozi streho namreč izgubimo ogromno količino energije in samo dobra izolacija nam bo pomagala velik del te energije zadržati in posledično močno znižati račun za ogrevanje.

Ste vedeli, da je eno izmed slovenskih podjetij, ki se zares spozna na kvalitetno krovstvo Libela group? Njihovi strokovnjaki vam zagotavljajo, da bo po opravljenem delu vaša hiša ne le izjemno dobro zaščitena pred snegom, dežjem in drugimi vremenskimi neprilikami, temveč bo skrbela tudi za ohranjanje energetske učinkovitosti.

Zakaj je prava izbira za krovstvo Libela group?

Gre za strokovnjake z veliko izkušnjami, ki se zares spoznajo na krovstvo. Razumejo, da je poleg dobro izolirane fasade, krovstvo ključno pri ohranjanju nizke porabe energije. Topel zrak je namreč precej lažji od hladnega, zato se v prostoru dviguje proti stropu. V kolikor streha ni ustrezno izolirana, se bo pridobljena toplota hitro izgubila.

krovstvo libelca group

Kot vam bodo znali povedati strokovnjaki pri nas večina gospodinjstev še vedno nima ustrezno urejene in izolirane strehe. Po nekaterih ocenah je takšnih menda skoraj tri četrtine stavb. Ker so tako prepričani v svoj produkt, vam ponujajo brezplačen in neobvezujoč ogled vašega ostrešja. Po ogledu vam bodo predstavili ugotovitve in vam svetovali morebitne nadaljnje korake.

Ugodna cena materialov

Strokovnjaki iz omenjenega podjetja trdijo, da je krovstvo ter sama nabava materialov pri njih cenejša, kot če bi se menjave strehe lotili sami. Kako to dosežejo? Kot močan igralec na tem trgu, na dolgi rok sodelujejo z številnimi priznanimi proizvajalci strešnih kritin.

Ker gre za obsežna sodelovanja so si uspeli izpogajati veliko boljše cene, kot bi jih imeli posamezniki, ki bi se odločili za nakup. Poleg tega so kot izvajalec krovsko kleparskih storitev tudi upravičeni do nižje stopnje davka na dodano vrednost pri nabavi gradbenih materialov. Vse te oblike popustov vodijo v zares ugodno ceno za končnega uporabnika.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail