Dandanes ga skoraj ni podjetja, ki svojih izdelkov ali storitev ne bi predstavljal in ponujal tudi preko spleta. A spletna stran sama po sebi je redko dovolj – za večjo prepoznavnost vašega podjetja na spletu je ključna kvalitetna in učinkovita optimizacija spletnih strani.

 

Z njo ne povečamo le obiska izbranega spletnega mesta, temveč poskrbimo tudi za izboljšanje uporabniške izkušnje – na tak način v nakup izdelka ali odločitev za vašo storitev prepričamo večje število ljudi ter posledično poskrbimo za povečanje prodaje. Poleg dolgoletnih izkušenj in strokovnosti so največja garancija podjetja Dominatus, katerih ena izmed glavnih dejavnosti je tudi optimizacija spletnih strani, predvsem izjemni prodajni rezultati njihovih naročnikov.

 

Kaj je optimizacija spletnih strani in kako poteka?

dominatus

Optimizacija spletnih strani je skrbno načrtovan oglaševalski postopek, s katerim poskrbimo za visoko uvrščenost izbranega podjetja ali znamke v spletnih iskalnikih, s čimer povečamo obisk strani in posledično prepoznavnost ter prodajo. Po analizi vaše spletne strani in spletnih strani vaše konkurence se v podjetju najprej lotijo tehničnih in vsebinskih izboljšav vašega spletnega mesta: iz analize v strukturo spletne strani vključijo ključne besede, uredijo meta podatke na vaši strani ter druge osnovne in napredne tehnične stvari ter v stran vgradijo analitično orodje, ki vam omogoča vpogled v statistiko vaše spletne strani.

 

Učinkovita optimizacija spletnih strani: prvi korak do večje prodaje

optimizacija strani

Podjetje poleg tehnične optimizacije poskrbi tudi za vsebinske izboljšave vašega spletna mesta. Izkušeni strokovnjaki preverijo, da je vsebina na vaši spletni strani primerna in prilagojena spletnim iskalnikom kot tudi dovolj razumljivo in privlačno napisana, da bo prepričala ljudi, ki vaše spletno mesto obiščejo. Pogosto se zgodi, da je nekatere vsebine potrebno napisati povsem na novo – v tem primeru vam v podjetju pripravijo natančna navodila, kaj napisati in kako, v kolikor pa področje, na katerem delujete, ni preveč specifično, vam pri vsebinski optimizaciji pomagajo tudi njihovi izurjeni in izkušeni tekstopisci.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail