Opremljanje stanovanja, hiše ali kakšnega drugega, tudi poslovnega objekta, je vsekakor proces, ki zahteva kar nekaj časa, truda, razmisleka in seveda tudi denarja. Nekateri ljudje v opremljanju stanovanja uživajo bolj, drugi manj, a konec koncev gre za nekaj, kar je potrebno storiti. Na trgu definitivno lahko najdete ogromno, pestro in široko, ponudbo različnih kosov pohištva, primernih za različne prostore in tudi namene. Glede na to, da imamo različne preference, ko pride do pohištva, je tudi pomembno da je ponudba pestra. Seveda pa se zna zgoditi, da nimamo dovolj časa ali energije, da bi sploh brskali po vsej ponudbi ali pa imamo morda na voljo določene specifike prostora ali praktičnosti pohištva oziroma imamo morda v glavi že vizualizirano sliko glede tega, kakšna bo naša predsoba oziroma kakšno pohištvo bo v naših prostorih.

predsoba po meri

Različni razlogi nas torej vodijo v to, kako in kje izbiramo svoje pohištvo. Poleg pestre in široke ponudbe, ki zadovolji marsikatere okuse in potrebe, ko pride do pohištva, pa imamo v naši državi kar nekaj različnih ponudnikov, ki vam v sklopu svojih storitev nudijo tudi izdelavo predsobe ali drugega pohištva po meri. Naročilo pohištva po meri je ena izmed storitev, po kateri poteka kar veliko povpraševanja, tako da je skladno s tem tudi kar nekaj podjetij, ki se ukvarjajo s tovrstno zadevo. Med različnimi ponudniki izdelave pohištva po meri lahko najdete določene razlike, tudi v tem, katero področje bolj pokrivajo. Nekateri ponudniki namreč slovijo po naročilu predsob in kuhinj po meri, medtem, ko so drugi morda bolj usmerjeni v spalnice ali podobno. Verjamem pa, da se lahko skoraj z vsakim ponudnikom dogovorite o naročilu vam želenega pohištva, ne glede na kateri prostor.

Kakšna je moja izkušnja z naročilom predsobe po meri oziroma izbire drugega pohištva po meri?

Nekaj časa nazaj sem se tudi sama lotila opremljanja stanovanja in se tako začela zanimati za nabor obstoječega pohištva na trgu in hkrati tudi glede ponudnikov izdelave pohištva po meri, da bi potem to kombinirala glede na moje želje in potrebe. Predsoba je bil eden izmed prostorov, kjer sem se odločila za naročilo pohištva po meri, saj sem imela na voljo specifičen prostor in sem hkrati točno vedela, kako si želim ta prostor izkoristiti. Glede na to, da sem locirana v Škofji Loki, sem želela tudi poiskati ponudnika izdelave pohištva kar v Škofji Loki. Za nasvet, na koga bi se obrnila, pa sem vprašala kar moje prijatelje, za katere vem, da so že naročili predsobo oziroma neko pohištvo po meri v Škofji Loki.

dnevna soba po naročilu

Ob mojem povpraševanju me je največ mnenj obrnilo kar na Pohištvo Jereb. Gre namreč za podjetje, ki se nahaja v Škofji Loki in se že vrsto let izredno uspešno ukvarja z izdelavo različnega pohištva po meri, med katerim so predsobe po meri definitivno ena izmed močnih točk. Če torej tudi vi razmišljate, da bi v Škofji Loki opravili naročilo predsobe po meri oziroma pohištva po meri, vam toplo priporočam, da preverite omenjenega ponudnika. Naj tudi vam podjetje iz Škofje Loke pričara sanjski dom.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail