iPhone 13 Pro Max ima odziven zaslon Super Retina XDR s funkcijo ProMotion. Ta zaslon je najboljši v panogi, saj ponuja osupljive vizualne podobe in gladko delovanje. Tehnologija ProMotion omogoča tudi frekvenco osveževanja 120 Hz, zato je ta telefon idealen za igranje iger in druge hitre dejavnosti. Več o njegovih specifikacijah si preberite na naslovu: https://www.a1.si/telefoni/iphone-13-pro-max-128gb. Čip A15 Bionic je najhitrejši in najzmogljivejši čip, ki je bil kdaj koli uporabljen v pametnem telefonu. Zagotavlja do 2-krat hitrejše delovanje procesorja in do 3-krat hitrejše grafično delovanje kot prejšnja generacija čipa. Čip A15 Bionic ima tudi izboljšan procesor slikovnega signala. Poleg tega je energetsko učinkovitejši od svojih predhodnikov, kar omogoča daljšo življenjsko dobo baterije v napravah.

iphone 13 max pro1

Napreden sistem fotografiranja

Z novim sistemom Pro Camera System boste lahko fotografiranje dvignili na višjo raven. Z večjim tipalom in zmogljivejšimi objektivi boste lahko posneli osupljive fotografije v vseh razmerah. Z novim nočnim načinom, ki ga ima iPhone 13 Pro Max pa boste lahko posneli čudovite fotografije tudi pri šibki svetlobi. Torej ne glede na to, ali fotografirate pokrajine ali bližnje posnetke, ponoči ali podnevi, sistem Pro Camera System vam bo pomagal, da vsakič naredite popoln posnetek. Kinematografski način je odličen način za ustvarjanje zgodb, ne glede na to, ali snemate fotografije ali videoposnetke. S plitvo globinsko ostrino in samodejnimi prehodi ostrenja med predmeti lahko ustvarite resnično dramatične prizore. Z 1 TB prostora za shranjevanje boste imeli dovolj prostora za vse svoje fotografije in videoposnetke.

iphone 13 max pro

iPhone 13 Pro Max ima dovršen dizajn

Oblikovanje je pomembno za vsak izdelek, še posebej pa za izdelek, kot je telefon, ki ga uporabljate vsak dan. IPhone 13 Pro Max ima čudovito obliko, ki je zaradi nerjavečega jekla tudi vzdržljiva. Poleg tega ima sistem vodoodpornost IP68, zato ste lahko prepričani, da bo vaš telefon kos varen pred nesrečami. 5G je naslednja generacija brezžične tehnologije. S hitrostjo 5G lahko filme prenesete v nekaj sekundah, pretakate videoposnetke v ločljivosti 4K brez zamikov in zlahka igrate večigralske igre. Poleg tega lahko z načinom Smart Data varčujete z energijo baterije, ko ne potrebujete vse te hitrosti.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail