Športne stave so lahko marsikaj; konjiček, način za preživljanje prostega časa, morda tudi način za druženje, predvsem pa so eno od sredstev, s katerim lahko z relativno malo truda zaslužite nekaj dodatnega denarja. In glede denarja smo ljudje kar dosledni, smo namreč zelo slabe volje, če ga ne dobimo takoj. Zato je hitrost izplačila lahko zelo pomemben dejavnik pri izbiri ponudnika, kot je stavnica 22bet.

22bet

 

Ni namreč samoumevno, da boste po dobljeni stavi imeli sredstva takoj na računu, pri nekaterih ponudnikih, kot je 22bet, se lahko pogoji za izplačila razlikujejo, tako glede načina izplačila kot tudi samega trajanja, da se to na vašem računu uredi.

 

Stavnica 22bet ob vikendih nima najhitrejših izplačil

Včasih pride do trenutkov, ko smo z denarjem nekoliko na tesnem in takrat zares šteje vsak evro. To je lahko zelo frustrirajoče, če sredi vikenda pri ponudniku kot je 22bet zadenete nekaj denarja, ki bi ga želeli z užitkom porabiti za kakšno prostočasno dejavnost ali nakup novega izdelka – denarja pa ne dobite izplačanega tako hitro, kot ste želeli oziroma upali. Takšna situacija lahko zelo vpliva na izbiro ponudnika, pri katerem boste igrali stave, saj boste hitro ugotovili, da jih je veliko na voljo in da je 22bet le ena od možnosti, z vsemi svojimi prednostmi in pomanjkljivostmi.

 

Pravočasno izplačilo je močan argument ponudnikov stav

Živimo v času, kjer lahko brez zadržkov uporabljamo pregovor »denar je sveta vladar«. Ker smo vajeni, da moramo za storitve v večini primerov plačati takoj, si ustvarimo podobna pričakovanja tudi v obratnih situacijah. Plačo v službi pričakujemo na točno določen dan in če ne prispe pravočasno, bomo kaj hitro slabe volje, še posebej ker nadrejeni običajno pričakujejo podoben red glede zahtev v službi. In nič drugače ni pri prostočasnih aktivnostih in stavah; 22bet in druge stavnice pričakujejo, da boste začetni vložek vplačali takoj, zato najverjetneje uporabniki pričakujejo tudi, da bodo morebitne dobitke prejeli podobno hitro. Tako smo trenutno vajeni in zato to tudi pričakujemo od ponudnikov kot je 22bet.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail