Vse modernejša tehnika povzroča vse več, človeku zelo škodljivega, elektromagnetnega sevanja, še posebej pa so škodljivi najnovejši mobilni telefoni. Ena od možnih rešitev je kartica, ki se jo nalepi na telefon in le – ta preprečuje absorbcijo škodljivega sevanja v človeško telo. Druga rešitev, ki je zelo praktična žal le v času, ko smo na enem in istem mestu, npr. v pisarni, pa so mini prenosni zvočniki, ki omogočajo telefoniranje, ne da bi telefon držali v rokah in ga pritiskali na uho.

Takšni mini prenosni zvočniki in hkrati telefon so lahko dovolj daleč oddaljeni, da človeku elektromagnetno sevanje zgolj malo škoduje, še vedno pa poteka telefonski pogovor nemoteno. Vsekakor je priporočljivo, da kljub temu, da so prenosni zvočniki, že delno rešili problem izredno škodljivega elektromagnetnega sevanja, še vedno uporabljamo kartico, ki nas bo zaščitila pred tem, da kar čim bolj zmanjšamo verjetnost, da bomo dobili raka na možganih. Prenosni zvočniki so tudi električna naprava in tako to nevarnost, ki jo lahko poimenujemo rak sodobnega časa, povzročajo tudi sami, saj tako imenovani elektromagnetni smog oddajajo prav vse električne naprave, zato je edina prava zaščita prav ta kartica.

Kje jo dobiti?

V kolikor boste dovolj vztrajni, boste ko bodo na vrsti za nakup prenosni zvočniki in ko jih boste iskali po internetu, si vzeli še malo več časa in poiskali še to kartico, boste ugotovili, da obstaja podjetje, ki prodaja to kartico za zgolj 45 EUR. Je to velika cena za vaše zdravje?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail