Veliko lažje se je zrediti kot shujšati, sploh danes, ko na vsakem koraku vidim oglase o hrani, ki mogoče ni ravno zdrava. Prav tako je lažje pridobiti kilograme, kot jih izgubiti, če smo veliki sladkosnedi in če nimamo prave discipline, kar se tiče dnevnih obrokov. Ste že slišali, da dieta z grenivko kar topi maščobe? Razlog se skriva v tem, da zmanjšuje stopnjo inzulina, to pa povzroča, da se lažje znebimo teh nezaželenih maščobnih blazinic. Grenivka velja za zelo nizkokalorično, predvsem pa vsebuje veliko pektina in topne vlaknine, kar pomaga k zniževanju holesterola v krvi in tudi to je en velik razlog, da je dieta z grenivko postala tako popularna in zaželena med ljudmi.

Dieta z grenivko – kjer se boste zelo hitro poslovili od odvečnih kilogramov

Seveda vam mora grenivka biti všeč, da bo ta dieta lahko primerna za vas, ker če vam ni, vas čaka trnova pot in verjetno nikoli niti ne boste prišli do cilja, ki ste si ga zastavili. Če pa imate radi ta sadež, je ta dieta primerna za vas. Saj veste, če ne poskusite, boste tudi bolj težko vedeli, ali je res mogoče s takim jedilnikom izgubiti nekaj odvečnih kilogramov. Ta dieta vam narekuje, da morate jesti vsaj 3 krat na dan in da pri vsakem obroku pojeste pol grenivke ali da spijete 4 dcl soka iz tega sadeža, poleg tega pa si privoščite solato, meso in seveda, kot skoraj vsaka dieta priporoča, tudi jajca. Ta način prehrane je priporočljiv 12 dni in potem si morate obvezno privoščiti dva dni počitka. Če še niste prišli do cilja, pa lahko poskusite še enkrat in ne pozabite, da ta dieta nikakor ne sme vsebovati krompirja ter bele čebule.
Če boste dovolj vztrajni in se boste pridno držali navodil, vam pozitiven rezultat vsekakor ne uide in sem prepričan, da vam bo ta jedilnik izboljšal počutje in da boste na koncu navdušeni nad svojo postavo, sploh pa če boste še vsaj malo telovadili ali si privoščili vsaj malo daljši sprehod. Verjemite, čez en mesec boste nad podobo v ogledalu več kot navdušeni, le začeti morate.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail