Omrežje Linkedin je s preko 675 milijoni uporabnikov in več kot 30 milijoni profilov podjetij največje poslovno družbeno omrežje na spletu. Omrežju, ki združuje uporabnike iz več kot 200 držav, se vsako sekundo priključita vsaj dva nova uporabnika. V pravi kombinaciji z digitalnim marketingom omrežje zato predstavlja učinkovito orodje za pridobivanje novih prodajnih priložnosti ne le na lokalnem, temveč tudi na globalnem nivoju.

openit

Praktična Linkedin delavnica na Openit bo sodobne prodajnike, vodstvene kadre, tržnike in upravitelje družbenih omrežij seznanila z načini, kako omrežje v kombinaciji z vsebinskim marketingom uporabiti kot učinkovito prodajno in marketinško orodje.

 

Z ustreznim profilom do novih poslovnih priložnosti

linkedin delavnica

Štiriurna interaktivno zasnovana Linkedin delavnica obsega tako teoretično kot praktično delo. Uvodoma se boste seznanili s pomenom profesionalnega družbenega omrežja in njegovimi značilnostmi ter izvedeli več o njegovih prednostih in slabostih. Naučili se boste, kako učinkovito oblikovati svoj osebni profil ali profil podjetja ter ga redno optimizirati. Strokovnjaki vam bodo svetovali, katere vsebine objavljati in kako pogosto, predstavili tehnike in formate objav ter vam razložili, kako deluje algoritem omrežja in posledična distribucija vsebin. V nadaljevanju se boste naučili, kako iskati in se povezovati s svojimi t. i. tarčami, predvsem pa, kako z njimi navezati prvi stik in graditi poslovni odnos.

 

Praktično zasnovana Linkedin delavnica: od teorije k praksi

Izkušeni strokovnjaki podjetja vam bodo predstavili možnosti pridobivanja prodajnih priložnosti ter vam razložili, kako poteka prodaja s pomočjo družbenih omrežij. Več boste izvedeli tudi o možnosti uporabe omrežja za namene oglaševanja. Linkedin delavnica na Openit se od drugih podobnih izobraževanj ne razlikuje le po kvalitetnih in uporabnih vsebinah ter mentorstvu izkušenih strokovnjakov, temveč tudi po svoji interaktivnosti. Na izobraževanju usvojeno teoretično znanje boste ob zaključku namreč lahko preizkusili tudi v praksi – Linkedin delavnica vam bo omogočila, da pridobljeno znanje takoj uporabite na praktičnih primerih ter ga s pomočjo strokovnjakov tudi analizirate.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail