Kakorkoli pogledamo, nikoli ne vemo, kdaj se znajdemo v situaciji, ko potrebujemo renta kombi. Tako kot za ponudbe vseh vrst, nam renta kombi Ljubljana ponuja največ izbire.

Zgodi se, da potrebujemo renta kombi za prevoz tovora, ker se selimo, ali iz hiše na vikend želimo prepeljati določeno pohištvo ipd. Velikokrat se zgodi, da kdo kupi rabljeno pohištvo ali druge večje predmete od nekoga, nima pa drugega prevoznega sredstva kot svojega avta, ki je premajhen za prevoz takega tovora. Nihče od prijateljev in znancev pa žal nima za posodit nobenega kombija. Takrat se odločimo za renta kombi. Ni pa nujno da potrebujemo renta kombi samo za prevoz tovora, zgodi se, da ga potrebujemo za prevoz oseb. Na primer, da se z druščino odpravljamo na izlet ali določen dogodek, kot je koncert, fantovščina, kakšna druga vrsta obletnice, takrat se odločimo za najem kombija za prevoz oseb, včasih celo najamemo zraven še šoferja.

Ponudnikov renta kombi Ljubljana je več, zagotovo pa med njimi najdemo tudi Agio Rent a car, ki ponuja kombije za prevoz tovora in prevoz oseb. Pozitivna stvar pri njih je, da ni omejitve kilometrov! Za prevoz oseb ponujajo kombi za 8+1 oseb, možno je najeti tudi šoferja. Kot eden redkih ponudnikov najema kombijev v Ljubljani, ima na spletni strani tudi cenik najema kombijev in drugih vozil. Precej točno so cene določene, koliko nas stane najem določenega vozila na dan. Za renta kombi za prevoz tovora okoli 60 evrov na dan, za prevoz oseb okoli 85 evrov na dan. Če pa se odločamo še za najem šoferja, se je za ceno potrebno dogovoriti, saj na ceno vpliva več dejavnikov.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail