Si želite spremembe vsaj za kratek čas in bi vsaj enkrat v življenju radi imeli ter vozili malo boljše vozilo? Podjetje Agio vam ponuja najem luksuznega vozila, ki vas bo navdušil, saj je resnično vrhunski in sem prepričan, da se boste zaljubili na prvi pogled. Agio vam ponuja odličen avto znamke WV Passat, ki je tako rekoč nov in ima prevoženih manj kot 30000 kilometrov.

Najem vozila pri tem podjetju vam nudi, da se boste počutili kot kralj pa čeprav le za kratek čas. Najem luksuznega vozila oziroma najem tega Passata vas bo resnično navdušilo, saj ga lahko dobite le za 87 EUR na dan, poleg tega pa avto letnik 2015, kar vam da vedeti, da je vozilo novo in lahko je vašo zelo hitro. Vse, kar potrebujete za najem vozila, je rezervacija potem pa je seveda obvezno imeti še vozniško dovoljenje, osebni dokument ter kreditno kartico, nato pa še vaše pravljično potovanje s čudovitim avtom lahko začne. Seveda podjetje ponuja najem vozila iz različnih področij, saj lahko najamete tudi kombi, družinski avto ali pa si priskrbite vozilo ter osebnega šoferja.

Pa tudi to še ni vse, saj je možen najem vozila za prevoz oseb, lahko pa se odločite tudi za poslovni najem vozila. Skratka podjetje je vrhunsko, kot prvo imajo najbolj ugodne cene, so popolnoma prilagodljivi in še vozilo vam dostavijo na želeno lokacijo in vam nudijo 24 urno asistenco. Tako, da je skrajni čas, da se odločite za najem vozila in si privoščite tisti luksuz, ki si ga že dolgo želite.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail