Spalnica je prostor, kjer preživljate vsako noč in je zato velikega pomena, da se v njej dobro počutite vi in tudi partner ali otroci. Kako torej povečati udobnost in jo morda tudi navidezno povečati, če se v njej počutite utesnjene? Vaša prva naloga je vsekakor to, da se vseh stvari, ki jih ne potrebujete tudi znebite. Nepotrebna krama v kotu sobe ali na mizi povzroča samo še manjši prostor kot je že in če se boste tega znebili, se boste tudi sami bolje počutili. Lahko si tudi umislite prostornejšo omaro ali police, kamor boste zložili in spravili vse, kar sedaj leži po sobi in jo dela natrpano in stresno.

Pozornost namenite tudi izbiranju pohištva – če živite v manjšem stanovanju in imate posledično manjše prostore se morate zavedati, da morate izbirati manjše pohištvo, če želite ohraniti njihovo odprtost ali pa vsaj pohištvo, ki bo štelo kot večnamensko. Velikega pomena so tudi barve – izberite živahne ali pa vsaj svetlejše, da boste sobo poživili. Na okna ne dajte zavest, ali pa, če že, tanjše, za  čim večji dovod svetlobe, ki sobo še bolj odpre. Umislite si lahko tudi ogledala, kjer se z odsevanjem ujame še več dnevne svetlobe in tako polepša in otopli še tako malo sobico. Zato slednjega postavite nasproti okna, lahko se tudi odločite za različne oblike in barve ogledala.

Če pa o spalnici še ne razmišljate, ker ste še v fazi nakupa stanovanja ali hiše, se vam morda poraja vprašanje, kje so njega priti po najugodnejši poti. Javna dražba je postala prostor tako z nepremičninami kot tudi premičninami – če torej opremljate stanovanje, lahko javna dražba ponuja sedežne garniture, hladilnike in druge predmete, ki jih lahko tam kupite po mnogo ugodnejših cenah, prav tako pa tudi nepremičnine, ki jih javna dražba lahko prodaja tudi po polovični ceni.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail