Nikoli si ne bi mislila, da me bo sonce motilo. Obožujem ga, vroče poletno sonce, ki naredi kožo zagorelo in dneve lepše. A kljub temu, sem opazila, da me sonce čedalje bolj moti v avtomobilu. Kot voznica, si ne morem prav dosti pomagati. A velikokrat se peljem na zadnjih sedežih, kjer na dolgih enournih vožnjah paše vsake toliko malo zadremati. A zadnje čase ne morem zaradi sonca. V avtomobilu, kjer se največ vozim na zadnjih sedežih, namreč nimamo zatemnjenih stekel. Razmišljala sem, da bi si kupila senčnike. Med dolgimi delovniki ali celo na daljših potovanjih bi se prilegel kratek krepčilni spanec, a me sonce vedno znova zbuja.

Nekateri ljudje sploh ne morejo v avtu zaspati, a meni to ne predstavlja nobene težave. Razen pač sedaj, ko je poletje in me moti sončna svetloba, ki mi sije naravnost v obraz. Potrebujem senčnike, za v avtomobil. Senčniki so bili zelo moderni že v mojem otroštvu, ko zatemnjenih stekel na vozilu, ni imel nihče, razen tujcev ali kakšnih zelo pomembnih oseb. Sedaj pa so ponovno zelo priljubljeni pri voznikih, ki nimajo zatemnjenih stekel v avtomobilu.

Za mirno vožnjo

Najbolj v poštev pridejo, pri takšnih, ki na zadnjih sedežih vozijo otroke. Tudi otroci so lahko zelo občutljivi na sončno svetlobo in zaradi nje ne morajo spati. Senčniki nas v hipu rešijo teh težav, pa še bolj estetsko izgledajo v primerjavi s kakšnimi majicami ali brisačami zataknjenimi za steklo. Tudi to smo že počeli, ko so bili moji otroci majhni in nismo imeli zatemnjenih stekel. Vse narediš v tistem trenutku, samo da bi otrok čim prej zaspal in da bi bila vožnja kar se da mirna.Senčniki za avto

Varujejo tudi pred sončnimi opeklinami

Senčniki nam torej lahko rešijo marsikatero mučno vožnjo z otroci. Pomagajo pa tudi nam – odraslim, za bolj udobno vožnjo, saj je neposredno bleščanje sonca in močna svetloba lahko zelo moteča. Poleg tega nas skozi avtomobilsko steklo lahko tudi opeče. Sončnih opeklin pa si nihče ne želi. Torej, če nimamo zatemnjenih stekel v avtomobilu, se hitro podajmo po nakup senčnikov, še pred pravim poletje. Senčniki zagotovijo bolj udobno vožnjo.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail