Razmišljate o nakupu novega mobilnega telefona? iPhone 6 16 GB siva barva aparata je odlična izbira še za tako zahtevne uporabnike sodobne mobilne telefonije.
iPhone 6 16 GB siva barva naprava podpira tako 4G kot tudi LTE omrežje. Podpira pa vsekakor tudi vsa nižja mobilna omrežja, na kratko povedano, podpira vsa mobilna omrežja, ki jih mobilna telefonija v tem momentu pozna. Naložen ima operacijski sistem iOS 8, je izredno lahek in še večji telefon, ki ima vgrajen čip A8 s 64 – bitno arhitekturo, čitalec prstnih odtisov in najnovejšo full HD kamero, katera omogoča snemanje do 60 slik na sekundo. iPhone 6 ima tudi izredno hitro dual band WiFi povezavo, kar omogoča popoln izkoristek tako 4G kot tudi LTE mobilnega omrežja. iPhone 6 se tudi ponaša z dvakrat hitrejšim delovanjem, ki ga omogočata že prej omenjeni čip A8 s 64 – bitno arhitekturo in soprocesor M8, ki obdeluje gibanje, kar poleg večje hitrosti samega procesiranja, omogoča tudi daljši čas do izpraznjenja baterije.
Za iPhone 6 je bil nadgrajen tudi operacijski sistem iOS. Z novim operacijskim sistemom iOS 8 je izboljšanja pametna večopravilnost, Air Drop in Control Center pa sta še preprostejša za uporabo. Izboljšana je tudi kamera iSight, ki omogoča snemanje v ločljivosti 1.080 p × 60 f/s in tudi v ločljivosti 720 p × 240 f/s.
V kolikor ste že do sedaj uporabljali iPhone, boste s tem novim nadgrajenim modelom še toliko bolj zadovoljni.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail