Na dopust se lahko odpravite z različnimi prevoznimi sredstvi. Stvar je predvsem odvisna od tega kam potujete na dopust. Če se boste za dopustniško destinacijo izbrali Slovenijo ali sosednjo Hrvaško je najboljše, da se na takšen dopust odpravite z avtomobilom. Če pa se boste odpravili v kakšno bolj oddaljeno državo, kot je na primer Malta last minute ponudbo pa je bolje razmisliti kako boste tam potovali.

Na takšne oddaljenejše destinacije, kot je Malta last minute se ljudje največkrat odpravijo z letalom. Tako se do želene destinacije pride dosti hitrejše kot bi to potekalo ali z avtomobilom ali s katerim drugim prevoznim sredstvom. Ker Malta last minute leži med Sicilijo in Afriko bi tudi dosti težje potovali do Malte s katerimkoli drugim prevoznim sredstvom kot pa letalom. Vse last minute ponudbe, ki jih nudijo turistične agencije je najlažje najti prek spleta, kjer tudi vidimo cene, ki jih imajo različne turistične agencije.

Če se nam cena, ki jo ima Malta last minute zdi predraga je najboljše, da si isto ponudbo poizkusimo organizirati sami. Se pravi, da sami najamemo hotel, karte za letalo in vse druge stvari, ki spadajo zraven in potem lahko vidimo, da je Malta last minute v ponudbi od turistične agencije dosti cenejša od ponudbe, ki si jo pripravimo sami. To pa zato, ker imajo turistične agencije že dogovorjeno z različnimi ponudniki hotelov, da bodo vozili k njim goste, zato jim tudi ponudijo nižjo ceno, kot pa jo ponudijo kakšnim posameznikom, ki iščejo hotel.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail