Hladilniki Gorenje so lahko enostavna izbira tudi za najbolj zahtevne kupce. Hladilniki Gorenje obstajajo v številnih različnih izvedbah, ki omogočijo prilagoditev številnim individualnim zahtevam. Hkrati so hladilniki Gorenje od ideje do izvedbe prilagojeni nekaterim standardnim zahtevam. Standardne zahteve so dimenzije, namestitev zamrzovalnika in druge podobne lastnosti.

Varčevanje in optimalno delovanje

Kuhinjski elementi so največkrat standardnih mer, zato se jim morajo hladilniki Gorenje prilagoditi. Izjema so kuhinje po meri, kjer se proizvajalec prilagodi kupcu in njegovim zahtevam. V tem primeru kupec poljubno izbere hladilnik, izdelovalec pohištva pa naredi njemu primeren kuhinjski element oziroma njemu primerno prilagodi ostale kuhinjske elemente. Naročnik ob tem seveda prosto izbere vgradno ali prostostoječo izvedbo ter druge karakteristike. Ob tem je dodatno zelo pomembno, da so kuhinjski elementi prilagojenih tehničnim zahtevam proizvajalca bele tehnike. Za optimalno delovanje potrebujejo hladilniki Gorenje ustrezen pretok zraka. Pretok zraka poteka od spodaj navzgor, zrak vstopa na prednji strani dna hladilnika ter izstopa na zadnji strani vrhnjega dela. Pogosto imajo hladilniki Gorenje že v osnovi vgrajene potrebne elemente za optimalen pretok zraka.

Paziti je predvsem treba, da se na sprednji spodnji ter zadnji zgornji strani ne zamaši ali onemogoči pretok zraka. Najbolj optimalno je, če imajo kuhinjski elementi na teh mestih čim bolj prost pretok zraka. Morebitne vizualno moteče odprtine se lahko zapolni z različnimi estetsko oblikovanimi režami. S tem bomo zagotovili lep izgled kuhinje, hladilniki Gorenje pa bodo uporabnikom lahko zagotavljali izbrano energijsko varčnost, zmogljivost, dolgotrajno in učinkovito delovanje. Varčnost lahko dodatno izboljšamo z izbiro najbolj učinkovitega energijskega razreda. Ta lastnost je izrednega pomena zaradi neprestanega delovanja hladilnika. Hladilnik je gospodinjski aparat, ki je najpogosteje stalno priključen na električno omrežje. To pomeni, da stalno troši električno energijo. Kar pomeni, da lahko z varčnejšim hladilnikom vsak trenutek uporabe varčujemo. Strošek elektrike na ta način izbrani hladilniki Gorenje lahko iz dneva v dan znižujejo.
Ponudbo hladilnikov Gorenje si oglejte tukaj.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail