gostinski stoli in mize

Na kaj ste še posebej pozorni, ko vstopite v nek gostinski lokal oziroma na teraso vašega najbolj priljubljenega lokala? Najverjetneje najprej preverite, ali je kakšna miza še prosta, nato pa ste nekoliko bolj pozorni na sam izgled mize pa tudi stolov. Če so lepo zasnovani, povrhu pa še čisti, se še z večjim veseljem usedete na prosto mesto. Na sploh velja, da lepo zasnovani in kakovostni gostinski stoli pa tudi miza še bolj privabljajo goste.

Če ste torej lastnik ali najemnik gostinskega lokala, ste se sedaj najverjetneje zamislili, kako so videti vaši gostinski stoli pa tudi miza. Vsekakor je ključnega pomena vaša ponudba, a prav tako je pomembno, na kakšni opremi jo postrežete. Morda je čas za nakup povsem nove gostinske opreme oziroma pohištva. Vaši gostje bodo nad tovrstno prenovo morda še bolj navdušeni kot pa vi sami.

 

Gostinski stoli klasičnega pa tudi nekoliko bolj modernega dizajna

Če se boste v kratkem torej odpravili po nakup novih gostinskih stolov, je pred vami precej zahtevna naloga, saj vam trg ponuja zelo širok izbor tovrstne opreme. Na voljo so vam povsem klasično zasnovani gostinski stoli, po drugi strani pa lahko izbirate med goro povsem moderno zasnovanih stolov.

Najprej pomislite na to, kakšne vrste gostov redno prihaja k vam. Če so to osebe s prav posebnim stilom, se vam morda veliko bolj splača poseči po moderno zasnovani opremi. Lahko pa se odločite, da bodo del vašega lokala krasili klasični gostinski stoli, del pa stoli vrhunsko modernega dizajna.

Barvni odtenek in materiali stolov za gostinske lokale

Vsekakor je daleč najpomembneje, da gostinski stoli ponujajo najvišjo mero udobja. Od tega je namreč v precej veliki meri odvisno tudi to, koliko časa bodo gostje vztrajali pri vas. Ni namreč prav vedno vse odvisno od družbe. Udobje pa je vsekakor odvisno od materialov, na katerih bodo sedeli. Materiali gostinskih stolov naj ne bodo prijetni samo na pogled, temveč tudi na otip.

Poleg kakovostnih materialov se za gostinske stole spodobi tudi primerna barva. Izbirajte med privlačnimi barvnimi odtenki, ki se jih vaši gostje ne bodo prenajedli. Pazite pa, da se bodo gostinski stoli tudi barvno ujeli z drugimi kosi pohištva in elementi v neposredni bližini.

gostinska oprema1.3

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail