Če želite v prostor vnesti brezčasen dizajn, ki se ga ne boste nikoli naveličali, so klasične kuhinje odlična izbira, saj so zasnovane v umirjenih zemeljskih barvnih odtenkih. Pohištveni elementi imajo lahko gladke površine, ali pa so zaključeni z okvirjem in lesnim dekorjem, ki popestri enobarvne plošče.

klasične kuhinje

V specializiranem podjetju Kuhnca lahko na spletnem naslovu https://www.kuhnca.si/kuhinje/klasicne-kuhinje najdete tudi klasične kuhinje v kakovostnem masivnem lesu, s čimer ustvarite pridih domačnosti in topline. Pri izbiri določenega modela lahko kombinirate barve, ročaje, delovne plošče in različna svetila. Izberete lahko tudi kombinacijo drugih materialov, kot je furnir, steklo, keramika in melamin.

Klasične kuhinje v različno obdelanem lesu

Spodnje in zgornje omarice iz lesa so različno obdelane. Struktura lesa je lahko horizontalna, barva pohištvenih elementov pa spominja na naravno staran hrast, pri čemer lahko klasične kuhinje kombinirate tudi tako, da za določene pohištvene elemente izberete eno barvo, za druge pa videz naravnega lesa, kar ustvarja tradicionalen in svež videz.

Klasične kuhinje oplaščene v imitaciji lesaklasične kuhinje

Vratca pohištvenih elementov so lahko oplaščena z imitacijo lesa in temu sledi sloj iverala, kar daje videz masivnega lesa, kot je na primer hrast, še posebej, če imajo klasične kuhinje okoli polnila izdelan širok okvir. Poseben čar ustvarijo tudi delovne plošče, ki so izdelane iz porcelana ali keramike. V tradicionalen dizajn se lepo podajo tudi delovne laminatne plošče, ki so vezane z melaminskimi smolami.

Klasične kuhinje z lesnim dekorjem na vratih in korpusu

Posebno toplino in videz brezčasnega tradicionalnega oblikovanja daje tudi replicirana struktura lesa na melaminski foliji, ki na pohištvu ustvarja strukturirano površino. Lesni dekor na vratih z ravnimi robovi se lahko kombinira z lesnim dekorjem korpusa, ki daje videz zelo svetlega hrasta. V podjetju Kuhnca nudijo tudi klasične kuhinje, ki dajejo videz dimljenega hrasta in temnejšega vulkanskega hrasta, kar ustvarja estetiko, ki zadovolji še tako zahtevne okuse. V pohištvene elemente pa je mogoče dodati tudi rustikalne dodatke.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail