bet at home 100Spletna stavnica Bet at Home že desetletje ponuja možnosti stav predvsem na najrazličnejše športne dogodke. Pri svojem delovanju vsem ljubiteljem stav vedno pripravlja različne ugodnosti. Tako na primer stavnica Bet at Home 100 € bonusa ponuja vsem, ki se prvič registrirajo v to stavnico in ki hkrati tudi izvedejo prvo vplačilo. Vendar, ni kar tako, da Bet at Home 100 € podeli ne glede na to koliko vplačaš. Osnovno pravilo je tako, da Bet at Home 100 € podeli tistemu, katerega prvo vplačilo je najmanj 200 € ali več. Če je prvo vplačilo manjše od 200 €, tisti, ki je vplačal manjši znesek prejme 50 % vsote, ki jo je vplačal in tako temu Bet at Home 100 € ne podeli, ampak primerno nižji znesek.

 

Bet at Home 100 € le ob vplačilu 200 € ali več

Ni pa to edina stavnica, ki svojim strankam nudi bonusne ugodnosti. Pri vsakem bonusu pa vedno obstajajo bonusna pravila, ki so vedno napisana zelo razumljivo in jasno ter so napisana zato, da se jih podrobno prebere. Saj, če jih ne preberete podrobno, se lahko kaj hitro zgodi, da ste razočarani, ker se je odvilo drugače kot ste vi pričakovali. Kljub vsemu, pa se je odvilo točno tako kot je zapisano v bonusnih pravilih, le da jih vi niste prebrali dovolj natančno. Tako Bet at Home 100 € bonusa podeli, le če vplačate najmanj 200 € in to le takoj ob prvi registraciji.

 

Bet at Home 100 € ima tudi dodatno pravilo

Če želite, da vam Bet at Home 100 € bonusa dejansko tudi izplača, seveda ob predpostavki dobitnih stav, ni dovolj, da zgolj enkrat vplačate 200 €, ampak je potrebno ta ali višji znesek vplačati skupno vsaj 4× in vedno staviti na kvote, ki so najmanj 1.70 ter imeti na koncu dobitne stave. Vmes lahko kakšno ali večino stav tudi izgubite in je le zadnja dobitna, pa vam bo ob vaši zahtevi nato delni ali celotni priigrani znesek izplačan na vaš TRR.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail