S hrano telo dobi, kar potrebuje, da deluje pravilno. Težava je v tem, da pomanjkanje časa, volje morda pa tudi finančnih sredstev pripravi ljudi to nezdravega načina prehranjevanja. Tako na dnevnem jedilniku ne sme biti preveč sladkorja ali nezdravih maščob. Prepogosto se rado zgodi, da kdo poseže po vrečki čipsa ali čokoladi. Posledično organizem ne dobi vseh snovi, ki jih potrebuje. Pojavi se utrujenost, pomanjkanje energije. Sledi lahko slabokrvnost ali sladkorna bolezen. Kajenje in preveč nasičenih maščob pripeljeta do zamašenih žil. To nadalje lahko vodi do nastanka strdkov, kapi. Raziskave so pokazale, da koencim q10 igra pomembno vlogo pri varovanju srca. Predstavljal naj bi odlično dopolnilo terapijo. V trgovini Hiša zdravja se zavedajo njegovih izjemnih koristi, zato svojim strankam ponujajo koencim q10 v kapsulah.

Koencim q10 lahko preprosto ulovite

Kot odlična dopolnilna terapija naj bi bil koencim q10 pri posameznikih, ki trpijo za kronično odpovedjo srca. Po dve leti trajajoči raziskavi so znanstveniki prišli do pomembnih ugotovitev. Med tistimi, ki so uživali koencim q10, je manj posameznikov podleglo srčno-žilni bolezni. Redno jemanje dodatka lahko izboljša simptome in zmanjša možnost neprijetnega pripetljaja. Kot se zgodi pri več nujno potrebnih snoveh, tudi koencim q10 začne z leti upadati. Sinteza naj bi se zmanjšala že po četrt stoletja. Tudi zelo aktivni in tisti pod stresom ga začnejo proizvajati manj. To je naravno in je preprosto rešljivo. Že en sam obisk trgovine Hiša zdravja učinkovito reši težavo.

Koencim q10 priporočljiv za športnike

Športniki in obremenjeni ne proizvedejo takšne količine, kot bi jo telo potrebovalo. Tudi s pravilno dieto koencim q10 ni vnesen v pravi količini. Na sintezo lahko vpliva tudi jemanje zdravil. Po štiridesetem letu skorajda ni posameznika, ki ne bi imel vsaj enega zdravila. Ta sicer pomagajo, a hkrati povzročijo vrsto problemov. Eden od teh je, da dodatno zmanjšajo koencim q10. Vsi ti imajo možnost, da zlahka nadomestijo snov. Ena kapsula na dan bo pregnala problem vstran. Nikar pa je ne vzeti na prazen želodec, temveč jo je najbolje vzeti med obrokom.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail