Adrenalinski odvisneži lahko zdaj pridejo na svoj račun, saj lahko sami sebi ali pa sebi v družbi svojih prijateljev privoščijo čudovito adrenalinsko doživetje, ki lahko traja tudi 3 ure skupaj. Zip line za darilo je nekaj, kar zagotovo ne bo nikoli nihče pozabil, ki ga bo doživel.

Zip line za darilo je lahko tako za moške, za ženske za par, za skupino prijateljev, za maturo, za 20. rojstni dan, za 30. let ali za 40. let, ali pa za katerikoli drugi dogodek, ali celo za darilo kar tako. Zip line je nekaj posebnega, saj boste med pticami preživeli kar 3 ure svojega življenja.

Za tiste, ki jih je malo bolj strah, pa je možen zip line spust tudi samo za 1 uro. Vsakdo, ki se bo zip line spusta udeležil, pa le – tega zagotovo ne bo nikoli pozabil in bo več kot navdušen, da se je odločil narediti ta korak.

Zip line je zagotovo čudovito darilo za vsako priložnost, katero preprosto ne smete zamuditi, če ste že to dobili v dar. Pa četudi zip line niste prejeli v dar, si privoščite to nepozabno in čudovito doživetje, pa naj si bo to preko planiške velikanke ali pa preko doline Krnice in Kaninskega pogorja, v vsakem primeru boste sigurno več kot uživali.

Tisti pravi adrenalinski odvisneži pa bodo to doživetje hoteli doživeti še večkrat, saj so to zares nepozabni trenutki v družbi s pticami. Ne čakajte, rezervirajte si svoj termin že zdaj, ne bo vam žal, obljubim.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail