Ko se ljudje odločimo za rent a car, potrebujemo dokumentacijo, s katero lahko pridemo do te storitve. Med drugim potrebujemo tudi kreditno kartico, ki je potrebna za zavarovanje najema.

Rent a car zavarovanje je namreč nujno pri storitvi rent a car, tako kot je zavarovanje nujno pri drugih podobnih tovrstnih storitvah. Po navadi pri taki storitvi naletimo na naslednja zavarovanja: zavarovanje avtomobilske odgovornosti, kasko zavarovanje ter zavarovanje proti kraji.

Zavarovanje avtomobilske odgovornosti krije škodo, ki jo voznik najetega vozila povzroči drugim udeležencem nesreče. Kasko zavarovanje  krije poškodbo in krajo vozila. Zavarovanje proti kraji pa je namenjeno za navadno, vlomsko ter roparsko tatvino.

Podjetje Agio vam torej ponuja najem vsega mogočega: najem kombija, osebnih vozikl, vozila s šoferjem, avtomobilske prikolice, avtovleke, tovorne prikolice, nadomestnega vozila, ki jih krijejo zavarovalnice, poleg tega pa nudijo tudi dolgoročne najeme po zelo ugodnih cenah …

Zavarovanje pa je vključeno pri najemu kakršnekoli oblike rent a car.

Če se boste torej odločili za rent a car, potem je najbolje, da obiščete spletno stran podjetja Agio, kjer je predstavljeno vse, kar morate vedeti o tej storitvi. Na spletni strani so objavljena tudi najpogostejša vprašanja v povezavi z rent a car storitvijo, tako da boste lahko prišli so še več podatkov. Če pa na kakšno vprašanje v povezavi z rent a car ne boste znali odgovoriti, potem jim lahko telefonirate, napišete mail ali pa se preprosto oglasite v eni izmed njihovih poslovalnic.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail