Ja veliko vrst stavnic je po svetu, kjer lahko stavimo oz. oddamo tako zelo različne stave. Marsikdo prisega na šport in to seveda na nogomet. Mislim, da je velik odstotek moških, ki gledajo nogomet, navijajo in po vrhu vsega pa še stavijo na točno določeno, njim priljubljeno ekipo, ki jim zdijo njihovi favoriti oz. najboljši ali pa kar celo zmagovalci tekme.

Ste že slišali za fxopen bonus. Ja verjetno nekateri ste že, drugi spet ne. Na fxopen bonus lahko nekako stavimo na tistega, ki je za nas zmagovalec. Pri nas je zelo popularno staviti preko bwin bonusa, ponekod pa imajo tudi fxopen bonus. Fxopen bonus si lahko tudi ogledate preko spleta, kjer najdete marsikaj zanimivega.

Ja kaj naj rečem, v bistvu je dobro, da ima vsak svoj hobi, poleg službe in ostalih opravil, ki jih moramo nujno opraviti vsak dan. Nekateri pa praktično zaslužijo tudi s temi stavami, saj nekateri tudi vplačajo večje kvote na stavnicah in imajo tako hkrati tudi več možnosti za dobitke.

Tudi fxopen dela na podoben način kot pri nas v Sloveniji naše stavnice. Leta in leta nazaj te možnosti naši dedki in babice niso imeli, saj niso imeli niti tv – ja kaj šele kaj drugega.

O kakšnih stavah tudi pomiliti niso mogli. Tisti, ki je imel doma radio, je bil že zadovoljen kot otrok, ko dobi čokolado. Saj v bistvu niti niso pogrešali tv, kajti so praktično delali na poljih od jutra do večera.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail