Pes je domači ljubljenček, vendar pa če želimo, da nam pes nudi in da vse tisto, kar poznamo in vemo, potem mu je treba tudi dati marsikaj. Zato tako kot ljudje potrebujemo svojo posteljo, tako jo potrebuje tudi kuža. Res zelo veliko ljudi nekako pozabi na ležišče za psa, vendar je prav, da ima tudi pes svojo kotiček za spanje, ki je samo njegov, hkrati pa kuža tudi ve, kje je njegov prostor v stanovanju za spanje in počivanje.

Blazina za psa pa je jasno potrebna tudi zunaj in vsekakor je najbolje, da je le – ta kar ista ali pa vsaj enaka kot notri, če pa kuža spi zunaj, pa je še posebej za mrzle jesenske in zimske dni blazina za psa nujno potrebno. Mora pa biti v takem primeru ležišče za psa še posebej toplo in primerno za zunanjo uporabo, saj verjetno ga ni človeka, ki bi štirinožnemu prijatelju postlal z vsemi pogoji za bolezni in bolečine v kosteh.

Je pa na srečo danes ponudba za ležišče za psa res zelo pestra, kljub temu pa je treba paziti na to, da je ležišče za psa kvalitetno, kar je velikokrat v poplavi ponudbe izredno težko, zato je treba paziti na to, ali je ležišče za psa pralno, kakšen material je, ali je primerno samo za notranjo uporabo ali tudi za zunanjo, za kako mrzlo vreme je namenjeno, ali je ležišče za psa prenosno in kako veliko je, ko je zloženo in če si morda želite še kakšne dodatne lastnosti.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail