Če čutimo, da naše telo ni v ravnovesju, potem je treba nekaj ukreniti. Ponavadi neravnovesje v telesu začutimo takrat, ko smo nenehno prehlajeni ali pa nimamo prave energije, s katero bi lahko normalno funkcionirali. Kaj torej narediti v takem primeru? Ena od možnih rešitev je tudi primerna masaža. Ayurvedska masaža je trenutno med najbolj priljubljenimi ter kvalitetnimi masažami.

Masaža izvira iz Indije in je osvojila tudi slovenska srca. Temelji na dejstvu, da je človek bitje, ki je sestavljeno iz telesa in duše. Telo in duša predstavljata celoto v človeku in če nista v ravnovesju, potem nismo zdravi … Ayurvedska masaža pa poskrbi za to, da telo in duša ponovno postaneta celota, ki deluje, tako kot je treba. Ayurvedska masaža je masaža, pred katero je potrebno opraviti kar nekaj pregledov oziroma preizkusov. Šele na podlagi določenih rezultatov lahko izkušeni maserji ali bolje rečeni terapevti na nas izvajajo tovrstno masažo, ki ji trenutno ni para. Pri pregledu pred masažo strokovnjaki ugotovijo, kateremu tipu človeka pripadamo. Po določeni teoriji naj bi ljudi delili na tri tipe oziroma t. i. doše. Šele na podlagi ugotovljenega tipa lahko izvajamo masažo. Za vsakega posameznika se torej določi drugačna terapija.

Ayurvedska masaža se izvaja z olji, ki so topla ter zeliščna in zelo prijajo našemu telesu ter duši. Ayurvedska masaža je masaža, ki jo moramo preizkusiti vsi, ne glede na mišljenje. Za nasvet lahko vprašamo tiste, ki so jo že opravili … Vsi nam bodo potrdili, da je ayurvedska težava nekaj najboljšega, kar si lahko privoščimo v življenju.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail